Candance Já myslím, že velké je lepší, než malé. Téma les zkus někdy otevřít na párty, to bývá velká bitka!!!! ![]()
Kokoska To taky JE na hlavu! ![]()
999
Je skvělá!
Garfie Haha, vím že to je řečnická, ale záleží kde je zařazen pozemek v taxonomickém klasifikačním systému půd. Můžeš mít sto smrků na zahradě, ale jelikož je pozemek vedený jako zahrada, les to nebude. A naopak můžeš mít jednu borovici na pozemku, který je vedený jako les a máš les.
Andělé jsou taky dobrý, já tyhle diskuze u piva miluju, ale jak už má každej mobil a všechno si ověřuje, hledá a zjišťuje, už to není ono.
Garfie my se vždycky pohádáme u problému: na váze leží zavřená krabice, v ní sedí pták. pták v krabici vzlétne. ukáže váha méně, stejně či více?
Garfie Díky za dovzdělání. A jen pro pořádek, to středně velké ž se nazývá "kapitála" - tedy tvarově verzálka, ale na cca 2/3 výšky písma. Slouží k zvýraznění textu. V starých dobrých fontech jsou kapitály samostatně připraveny a zapadají plynule do textu, jinak se jen automaticky zmenšují verzálky (což ale zapříčiní jejich maličko jiný vzhled).
999 jo Diane to umí. Já tedy ten pánskej look nemusím, ale ji sedí. Jinak bych od ní okopirovala spoustu outfitu.
Kan "záleží kde je zařazen pozemek v taxonomickém klasifikačním systému půd" je skvělá odpověď, kterou se musím naučit zpaměti!
Jenomže ono pak dojdeš k tomu, jak to říct v běžné řeči a jeden strom jako les prostě neoznačíš, ať je v systému půd označený jak chce. Stejně si projdeš kolečkem hájků, lesíků a podobně.....
andulka01 Také díky za dovzdělání! :-)
moora To je výborný!! To musím nadnést synovi, minule tady řešil téma "kočka dopadne na všechny čtyři, chleba namazanou stranou dolů-a co když přivážeme namazaný chleba kočce na záda?" (mám pocit, že se tím přiblížil vynálezu perpetuum mobile!
)
Garfie hajek je jasne listnatej! :)
moora No to teda....hmhm, myslím, že ti dlužím nějaké víno, někdy to probereme! ![]()
moora můj pradědeček vlastnil borovicový hájek ![]()
moora tam je podle mě spousta proměnných. Když bude v krabici velký pták, tak by na chvíli mohla váha stoupnout, protože ten vztlak způsobený křídly a taky odraz při vzletu zatlačí do misky váhy. No chtělo by to každopádně vyzkoušet!
moora Modřínů háj, modřínů háj..![]()
bram upresnim: ptak v krabici vzletne a leta (=zustava ve vzduchu)
Garfie u nás v hospodě s měří medvědi a váží jeleni ![]()
Turduspilaris A značku děláte drápem? ![]()
moora v tom pripade mene? Ale doufam, ze nam prozradis spravnou odpoved
moora borový musí být leda háj!
Hrdliččin zval ku lásce hlas,
kde borový zaváněl háj.
andulka01 naštěstí nevztyčují přední
, ale už jsem zažila, že měřili, jak vysoko vyskočí s nohama u sebe (přeskakovali zábradlí) a tehdy z toho byla i nějaká krev.
Kokoska Ha, důkaz!!! ![]()
S ptákem v krabici nevím, ale pokud byste někdo chtěl vyzkoušet to padání kočky s namazaným chlebem na zádech, tak mi dejte vědět, potomkovi jsem experiment zakázala!
Candance spravnou odpovedi nemuzu slouzit, rikam, ze se u toho vzdycky pohadame :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.