Karja já jsem si to pretacela, že když už začne zpívat. Strašný, strašný.
VIP zjevy
continuity Já to dala do druhé minuty, takže neukončenej příběh! Hrozny!
Karja tyjo s laskou vzpominam na Pejskove se kousou! Tohle je brutal
barbucha ale ja myslim,ze se s tim vyrovnas!Stara uz jsi na to dost.
No Barbucha se s tím vyrovná bezpochyby dost v klidu, jak ji znám. Možná jenom mně ten tvůj podotek přijde dost... jak to nazvat... ani radši nevím. (jj, vidím smajlíka :-) )
domenicaze jsi nepochopila,ze to byl vtip na navazujici diskuzi,neni muj problem.No,zkusim se s tim vyrovnat.Stara jsem na to dost!
Hrozný. Až je mi jí fakt upřímně líto: blbě vypadá, prachy prošustrovaný, manžel k ničemu, kšefty žádný a vyhlídky mizerný. Zázemí nikde. V 50 teda nic moc situace!
continuity haha tak jsem si to pustila taky a presne, zpivat? Takovy sebelitostivy recital.
Jak tak koukám tak klip Dominiky bude mít velkej nárust zhlédnutí. A to je účel.
Lamicka Mně přijde jako hrozný bizár, jak tam ten klavírista jako supluje Gotta. Vlastně je mi z toho zoufalství smutno.
Lamicka kromě Alenky tam trochu vidím i Ivanku Zemanovou, taky taková matrona
Ja jeste nenasla odvahu.
staci mi obrazek v paruce. Za kolik shlednuti je zlatej slavik za skokana roku?
Hrozný. Až je mi jí fakt upřímně líto: blbě vypadá, prachy prošustrovaný, manžel k ničemu, kšefty žádný a vyhlídky mizerný. Zázemí nikde. V 50 teda nic moc situace!
Já ti nevím no, mohla by zkusit pracovat, treba? Jako to delaj jiný lidi, aby měli co do huby.![]()
To jí někdo držel pistoli u hlavy, ne? A kdo to proboha otextoval, to je tak na úrovni toho, co si píše patacka do dennicku.
Nemá s tím něco společnýho ten týpek, co teď asi chodí s Lucií Vondráčkovou? Četla jsem, že Dominiku vyzvedával na letišti, protože spolu mají projekt!
Já ti nevím no, mohla by zkusit pracovat, treba? Jako to delaj jiný lidi, aby měli co do huby.
s touhle větou mě už svrbí ruka pár dní, ale vždycky jdu raději malovat, ať je to hotový...
Když už se oslím můstkem dostáváme od Dominiky G. přes Vojnara po Lucku V., tak tady je fakt vtipná recenze na Lucčino nové album (až je mi ji líto).
brrr Já jsem strašná, já se u toho smála! Ale vlastně mi jí taky začíná být líto, asi pro ni nebude jednoduché nějak "dospět", nebo jak to říct.
Já jsem dost přesvědčena, že Dominika si myslí, že takto vypadá práce. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje