andulka01 u ni bych to videla na lodicky nebo na kozacky, bohuzel fotku cely postavy na fb nemela. a v tech satech se mi libi, ale schytava tam za ne od tech tetin, co ji maj rady, docela sodu :D
B(kozačky) je správně
andulka01 u ni bych to videla na lodicky nebo na kozacky, bohuzel fotku cely postavy na fb nemela. a v tech satech se mi libi, ale schytava tam za ne od tech tetin, co ji maj rady, docela sodu :D
B(kozačky) je správně
razorblade a mne sa tie saty na nej celkom páčia. Teda pokial tu niekto nazacal spominat sypkovinu, ze Sweet Potato ?
To jsou ty shrnuty semisky, ni? Ružovej sypek je asi delsi, nez ty sexy saty s pneumatikama,co onehda kolovaly netem. Kazdopadne na produktovce jsou podstatne slusivejsi, nez asi na komkoliv v realu, ta sypkovita ruzova je divna.
Mě se ta paní teď začala líbit. Konečně není jako jitrnice a sluší jí to.
No ty boty a dva vyrostci to trochu kazí. Ale já jsem zaujata proti mládeži.
Mně to v ty růžový přijde úplně strašný. Ale modrá, černá, tmavě zelená by byly fajn.
Mha tak vyrostci nejspu soucasti modelu![]()
jinak celou dobu premejslim, co je sypkovina. Z postu Sweet Potato jsem usoudila, ze ji pripomina sýpku a sla jsem od toho sdeleni pryc... ale ted kdyz se nad tim zamyslim, tak jsem zadnou ruzovou sýpku nevidela![]()
Cože? Není součástí balení?
Sypkovina je látkový obal na duchnu, peřinu plnenou peřím dříve v minulém století, to je pro pamětníky
. Ještě byla i v světlemodrem vyvedení.
Ty šaty se mi.moc nelíbí díky té barvě. Na druhou stranu je to asi to nejslusivejsi co jsem na ní kdy videla.
razorblade Mha z ty světle modrý mi babička kdysi dávno sila nějaký šaty. By cosaci zirali dneska ![]()
razorblade Sypkovina je to, z čeho jsou ušity sypky. Sypek je to, v čem je peří v peřině. Husté nehezké plátno. Obaluje se to cíchou. Někdy i kapnou. Bývalo to růžové a bledě modré. Za starých časů se to barvilo Duhou a šily se z toho modely podle Burdy. ![]()
Mha Sweet Potato dekuji za osvetleni. Jak jsem stara, tak na tohle jsem asi moc mlada. A moc alergicka na peri, celej zivot od detstvi si pamatuju, ze jsem nikdy nespala na perovym polstari. :)
Paní Alena v tom vypadá jak růžová skříň prosimtě
Když jsou ty rukávy a půlka Alenky schovaný za těma klukama, tak cajk ![]()
Ale jako jestli se bude mastná Ála oblíkat u cosáků, tak mi je akorát znechutí ![]()
Mam podobne rukavy na tech tmave modrych, co jsem davala do outfitu. Rukavy zehlim snadno, dovnitr nacpu rucnik a pak prejedu naparovackou.
Alcu jsem videla v TV a ta ruzova ji vubec neslusela.
bram no ale za mě furt lepší jihomoravská tetina než housenka napěchovaná do obtahlych úborů. Ostatně, co jiného Schillerova je než jihomoravská tetina...
Tak za dva roky jí bude šedesát, že. Šedý mušketýrky k těm šatům, jsou peklo.
Tak hele, my moravské tetiny se rázně ohrazujeme. ![]()
Tetu Alenku, sypkovinu i toaletní stoleček i peří si nechejte v Praze. ![]()
Kan jeden by rekl,ze by si mohla dovolit koupit kozeny kozacky.Urcite by to byla lepsi a levnejsi investice nez do fotografa.![]()
Mha Vysočina hlásí taky sypkovinu a taky růžovou a nebo modrou, akorát jsme barvili klasický plátno, jelikož jsme hlavně batikovali!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.