Kan Tipla bych si, že prostě ani jeden není nejostřejší tužka v penále a podle toho vypadá mluvený i psaný projev no. A protože každá koruna dobrá, zveřejní se všecko.
Ostatně Vémola má zase před nějakým zápasem a zase z toho asi nic nebude. Mě by ale strašně zajímalo vidět trošku do budoucnosti, co takoví budou dělat v šedesáti? Furt bavit bulvár a lítat do Dubaje?
VIP zjevy
Kan Kéž by to bylo tak jednoduché, samozřejmě to nemusí být domácí násilí, ale také snadno může, bez ohledu na inteligenci obou. Oběť často nemá tu volbu tak úplně svobodnou. Já tu kauzu nesleduju, ale mám blízkou kamarádku, která z toho nedokáže vystoupit a většina jejích rozhodnutí mi přijde nelogická nebo hloupá. Více Pavel Houdek třeba zde https://www.heroine.cz/domaci/7159-lela-a-karlos-se-usmirili-bulvarni-kauzy-podporuji-stereotypy-a-myty-o-domacim-nasili
Sweet Potato No já si to taky dlouho myslela.
bram Do Brna ne! My už jsme si jí užili na FÚ Brno-venkov, nemůže , prosím, být putovní? Ale celkem bych jí i tleskala za odvahu ohledně šatů, ale ten odstín, aka prasátkově růžová, v kombinaci s volným střihem a ne úplně gracilní figurou fakt ne. A kozačky to celé přizabily.
Zlínský kraj prosím z téhle putovní trofeje vynechejte. Pokud nám sem vrátí vlekaře s pumpařem, budeme mít o zábavu postaráno dostatečně.
berush třeba vám je vrátí už rovnou v zelizkach.![]()
Nelámala bych hůl ani nad Alenkou. Tam běží ten mimořádný audit. Řekla bych, že fotograf bude jen špička ledovce.
bram Do Brna ne! My už jsme si jí užili na FÚ Brno-venkov, nemůže , prosím, být putovní? Ale celkem bych jí i tleskala za odvahu ohledně šatů, ale ten odstín, aka prasátkově růžová, v kombinaci s volným střihem a ne úplně gracilní figurou fakt ne. A kozačky to celé přizabily.
Tak třeba přijde řada na biku, maj z toho teď chráněnou dílnu a prej to s dotací na postižené dobře sype.
bram Tak na FÚ má Alka možná klub, ale druhá strana barikády říká ne ![]()
bram Kamarad pod ni pracoval ted a pry se s ni pracovalo vyborne a ze byla vzdycky prijemna. Ze treba Babis furt na vsechny rval a byl sprostej.
Tak proti Babišovi bude i Vémola za jemného gentlemana.
Mě by hlavně zajímalo, co budou dělat až si Karlos nevydělá ani na slanou vodu a popularita (už tak diskutabilní) bude v tahu. Samozřejmě láska je láska a je to ráj
ale tý se nenajíš... a dva hladový krky tak na dvacet let k tomu... v těch šedesáti střídat rozchod s usmířením už tak nějak neni to pravý, pro laskavého diváka. I když, takovej Slováček s Dádou...![]()
Lamicka no Schillerova musí být fantastická šéfová. Nic netuší o tvé práci a většinu dne stráví natřásáním se po všech čertech.
Za je příjemná, je podmínka nutná, nikoliv postačující.
barbucha No právě. Lela taky asi nebude sbírat lajky navěky... a model Slováčkovi už bude vochozenej.
Ale tak třeba je to jinak, dokážou si dát dostatek bokem a budou mít z čeho žít. Jen by mě to prostě zajímalo, no.
andulka01 já bych řekla, že v tomto případě platí Slovenské: aký išiel, takú našiel.
continuity ja tu reagovala na nazor, ze se s ni dobre delalo a jen jsem potvrdila, ze jsem to taky slysela. O tom jaka je sefova nevim nic, ty taky ne, ze je mimo je jasne.
Pracovala jsem na úřadě, kde ten nejvyšší byl paranoidní hysterik a to je peklo, všichni se třesou a bojí se co přijde, tak radsi nikdo nedela nic. Prchla jsem, co bych dala za prijemnou Schillerovou. ![]()
Kan Chodívala sem jedna, co tvrdila, že nemůže být hloupá, když má VŠ.
A taky, že Karlos neni blbej, když je v takovým balíku.
Lamicka já jsem pod za všech okolností příjemnou a totálně nekompetentní šefovou pracovala. Je to peklo, pokud ti alespoň trochu záleží na vystupu práce. Ony jsou totiž často příjemné i ve chvílích, kdy by měly trochu udeřit na oponenta.
Taky jsem utekla, takže ono záleží, co kdo od šéfa čeká. Jestli třeba podporu v nepříjemných rozhodnutich, tak má v tomto případě smůlu.
Já samozřejmě nevím, jaká je Schillerova šéfová, no ale trochu jsem si tu kombinaci zkusila představit a... některé věci stačí v životě zažít jednou. ![]()
tak hlavne prijemny a kompetentni jsou vlastnosti, co spoli vubec nesouvisi. takz prijemny nerovna se nekompetentni.
abych si prihrala polivcicku, tak ja zas nesnasim kompetentni lidi, kteri jsou mezilidsky priserni a nic s tim nedelaji. a rozhodne bych pod takovym clovekem uz nepracovala.
Lilly_Ku jenže Schillerova nekompetentní je, to je myslím veřejně známý fakt. Kromě ekonomických novinářů už se do ní obouval i guvernér ČNB.
Já jsem dlouho myslela, že jenom jde Babišovi na ruku. Ale ne, ona je fakt mimo.
Mezi za každých okolností príjemný a mezilidských příšerný je ještě spousta dalších odstínů. Ten příjemný je problém v kombinaci s tím nekompetentním.
Lilly_Ku jak si vlastně dopadla s tou operací?
continuity zas jako kdyz nekdo sve praci nerozumi (nebo jako v priopade na ktery ted myslim se proste po deseti letech v korporatu prosedel na misto nad sve schopnosti) tak je lepsi, kdyz se aspon jeste k tomu nechova jak osina v zadku ![]()
dik za optani, dopadlo to nastesti dobre, mam poradnou ortezu a v pondeli jdu na operaci v na klinice v postupimi.
Lilly_Ku to jsou super zprávy!! Přeju rychlé srůstání a rekonvalescenci :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje