Lamicka moc ne, no. Holt mladoch:D
Garfie no tak to musela bejt dovolena z pekla
razorblade Tam by byl asi prostor na hledani si jineho bydleni. Tohle pry bylo strasny, 2 rozhadani lidi v garsonce a k tomu ta spolecna cesta. Navic on si nasel jinou, takze kamaradka byla znicena, no hrozny.
Lamicka tak zas lepsi se rozjet na konci rocni pracovni staze, nez na jejim zacatku
Taky mě to napadlo. Jsem si říkala, že dobrý, že až na konci.
Garfie Já jsem takhle začala chodit s klukem, který za cca 2 měsíce odjel na dovolenou se svojí bývalou. Nebyly tam úplně sami, znali i další "účastníky zájezdu". Věděla jsem to od začátku a brala jsem to v pohodě. Akorát moje okolí to muselo komentovat. A občas tahle historka vyplave i po 20 letech našeho manžeství. Některým to přijde pořád neuvěřitelný, že jsem mu to dovolila
notna Tak ono málokdo by se po dvou měsících vztahu ptal na dovolení, že jo! Tak se ti ten nadhled vyplatil;-)
notna To by mi asi přišlo taky v pohodě, záleží na okolnostech. Můj bývalý trávil Vánoce se svojí bývalou ženou a syny, to mi přišlo dokonce hezký! :-)
711990 Karja Ono to nebylo tak hrozný, my si v letadle připili na to, že si nebudeme dělat potíže a že jsme jako "rozumný lidi".
A oba jsme se snažili, ale byly tam pochopitelně kritický momenty. Zvlášť když já jsem věděla, že to chci skončit a on by to asi rád nějak slátal, ale zároveň byl uraženej, no takže tak.
Jeden můj ex mi zase volal asi v půl třetí ráno, aby mě ubezpečil, že jsem měla pravdu a nehodíme se k sobě! ![]()
notna Abych nebyla za světici, mít nějaké společné děti, asi už by se mi to tak moc nelíbilo, to je jasné! Já byla svobodná holka a trávila Vánoce u rodičů. :-)
Garfie jj, jsem to pochopila, že to bylo bez společných dětí a taky jsem to tak myslela.:-)
Pani Alene asi taky prisel slevovy kuponek do COSu. :D (ale teda musim uznat, ze se mi na ni libi vic, nez na modelce na produktovce :)

razorblade Jako trochu mi spadla brada. Jak ji nesnáším, tak musím uznat, že tohle vůbec není špatný, teda z toho co je vidět. Schillerka teda asi bagančata ani tenisky mít nebude, že?
andulka01 u ni bych to videla na lodicky nebo na kozacky, bohuzel fotku cely postavy na fb nemela. a v tech satech se mi libi, ale schytava tam za ne od tech tetin, co ji maj rady, docela sodu :D
razorblade Nojono, jaký publikum si vychovala, takový ho má. Chtěla být hodnou tetičkou z lidu, k tomu se COS nehodí ![]()
razorblade Já tyhle sypkové modely moc nemusím na nikom.
razorblade mne se teda vic libej na modelce :) a to jako ze hodne. ale zehlit ty rukavy bude vyzva
moora mam pani Alene kdyztak doporucit ten rucni naparovac? :D
moora mam pani Alene kdyztak doporucit ten rucni naparovac? :D
ještě sem začne chodit pro rady!! ![]()
mně se teda v těch šatech vůbec nelíbí, možná by byly lepší v jiné barvě, ale ta růžová v kombinaci se střihem z ní dělá jihomoravskou tetinu
Šaty nejsou špatné, ale taky se mi v růžové nelíbí. Tmavě modrá by určitě byla lepší, pokud jsou ty šaty k mání i v jiné barvě
Kokoska Jsou k mání ještě v černé :-).
razorblade Já tyhle sypkové modely moc nemusím na nikom.
A já co mi to připomíná. Střihově se mi to líbí, ale teď se nemůžu zbavit dojmu, že doma rozpárala nějakou starou duchnu a spíchla si z toho šaty.![]()
Černá kočka jo ta barva je jak sypek na Alene tuplem.![]()
No jesteze mi tyhle rukavy neslusi v cerny budou fajn,ale to zehleni.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.