VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:20

Kan To jsem vůbec nepochopila, ale zřejmě nemusim rozumět všemu. 

711990 Tentokrat mlčí, zlehčuje to a prosí, aby ji lidi neposílali žádné sceenshoty konverzací (asi na nej někde praskly nějaký afery a někde se to rozmazává, ale nevím kde?), ze ona už je vyklidnena. Ale rozchod na dovoleny ... ti muselo bejt slušný peklicko

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:20

Kan a teď si představ, že jsou chlapi, kteří řeší sex víceméně pořád a doma pomáhají. Co s nima?

Offline Karja
44332 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:31

MP Meri Jo, hlavně ona když je víc oblečená, tj. má tričko tak ji ty prsa hrozně přidávají kila ještě jak je malá. No zbytečnost. Ty rozchody ji nezávidím, ačkoliv je mi ten frantisek hrozně nesympatickej tak stejně tyhle rozchody a návraty s biologickym otcem děti nejsou teda pro všechny zúčastněné asi úplně dobrý. 

Offline Karja
44332 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:36
Reakce na Kan:

​Že jo, taky jsem myslela že ano a v jednom vlákně se tu pořád řeší jak jsou všechny na mateřský doma vydřený a chlap nepomůže a nepomůže. Pořádnou revoluci, nejlíp s těhotenským břichem by to chtělo. 

​Jednak to sděleni nedává samo o sobě moc smysl, nebo já to aspoň nechápu. A druhak to řeší tak skupinka 5 ženských těch stejných dokola, zbytek je spokojenejch, rada jich pracuje nebo studuje, to by asi od plotny obsluhující může nedaly. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:37

continuity Představuju a nevím? A jak tomu rozumíš? MP Meri s tím má problém, možná píšu nesrozumitelně.

Offline stes
9081 příspěvků moje polička 07. února 2022 13:42

MP Meri tak dovolena zadačo, v klidu to dala a pak se rozloucila. Páteř zjevně chybi, ledaže by to zjistila až tam....postavu ma super,tedy bez melounů,  ale ja vidim udrzovanou ctyricitku, no

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:14

Kan Já mám problém s tvrzenim "95% chlapů myslí ptákem" a přijde mi kvalitativně stejně ubohý jako vyjádření typu "ženská patří k plotně". 

To snad ale neznamená, že bych viděla jakoukoli souvislost mezi fixací na sex a domácími pracema. To si do toho naprosto nesmyslně zamontovala ty svým příspěvkem o tom, ze si někdo stěžuje, ze mu chlap doma nepomáhá, což jsem vůbec nepochopila (nejen já).

Offline Karja
44332 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:15

stes Tak oni tam asi jeli s mladým? Tak se kvůli němu hecla asi nejen i kvůli opálení;-).

MP Meri Ty screenshoty ale chceme vidět, ať to ty lidi posílají nám!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:18

MP Meri Já ti tvůj problém neberu, ani nevymlouvám. Od té fixace to nechápu, asi sis to propojila s více příspěvkama. 

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:18

MP Meri ups, to je mi ji docela lito. Kamoska mela podobnej rozchod, na tu dovolenou ji vzal, aby to jako usnadnil

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:20

Karja stes Ona je v obličeji taková zvláštní, sice nemá vrásky ani nic takového, ale působí starší. 
František je též úplně mimo můj vkus, za mě slizák od pohledu, ale je to táta, takže to určitě hraje svoji roli a musí to bejt sakra těžký se s nim vídat atd. Na druhou stranu on žije asi dost offline a ustát tu její instagramovou přehlídku taky asi nebude úplně jednoduchý.

Ty screeny by mě taky zajímaly, ale vůbec mě nenapadá, kde to hledat ! To určitě běží nejakejma soukromejma skupinama nebo drbarnama na Votoči, tam nejdu

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:23

MP Meri 711990 co teprve, když se rozejdete na konci roční pracovní stáže a čeká vás ještě měsíc spolubydlení a 24 hodinová cesta autem (moje kamarádka) 

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:25

Lamicka aaaaa to je teda taky dobry! Tahle moje kamoska teda mela samy takovy divny. Jeji prvni kluk nekdy v 17 se s ni rozesel o Vanocich, ale  nakoupil ji uplne tunu darku, aby ji to nebylo lito

Offline SunEclipse
3461 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:25

no hele , než se tu rozjede oftopic flame, tak bych navrhla to ukončit stylem, ok, berem na vědomí, že Kan Slováček nevadí a jsme s tím v pohodě.  Na našich názorech na něj se  ovšem nic nemění.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:26

SunEclipse Super, díky.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:27

711990 tak hlavně jestli se trefil ve výběru?

Offline Garfie
28333 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:28

711990 Já znám asi tři páry, co se rozešly na dovolené! A skoro včetně sebe, ale my se rozešli těsně před dovolenou a rozhodli se tam jet navzdory tomu (on teda asi doufal, že to vyřešíme), no nebyl to dobrej nápad!! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:30

barbucha ja takhle byla jednou a naposledy u nas v obchodaku v pietro filipi, kdyz jeste existoval. Zavesila se na me prodavacka, ktera sla asi metr po mne, furt na me cumela, jestli nahodou nestahnu svetr z raminka a nestrcim ho do kabelky, a vse, ceho jsem se dotkla, po mne prerovnavala. Poslednich asi deset kusu na stendru jsem proto kazdej o kousek na raminku posunula a sla jsem pryc. Od te doby jsem tam uz nikdy nesla. Nemam rada pocit, kdy si o mne nekdo mysli, ze kradu nebo ze bych do toho obchodu radsi nemela lezt, abych mu nerusila kruhy

Offline Karja
44332 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:36

Garfie chceme znát víc podrobniszi z te dovolené! Já jsem se jen jednou rozcházela s klukem, tak mu to tak říkám že to nějak nevidím, ze se s ním rozchazim a dodávám ,,ale seš fakt hrozně hezkej,,:-D:-D Hahaahaaaa. Chudák. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:37

Lamicka tak zas lepsi se rozjet na konci rocni pracovni staze, nez na jejim zacatku