Zarinya Tak to 100%
VIP zjevy
Vždyť by se vám ta Praha vylidnila![]()
Tam je to samý chasnik z Osvetiman, borci z Brna, traktorista od Přerova...
Myslíte, že dna už bylo dosaženo?
berush asi tak na tři měsíce? Než dojdou prachy?
bram Do Brna ne! My už jsme si jí užili na FÚ Brno-venkov, nemůže , prosím, být putovní? Ale celkem bych jí i tleskala za odvahu ohledně šatů, ale ten odstín, aka prasátkově růžová, v kombinaci s volným střihem a ne úplně gracilní figurou fakt ne. A kozačky to celé přizabily.
Mam podobne rukavy na tech tmave modrych, co jsem davala do outfitu. Rukavy zehlim snadno, dovnitr nacpu rucnik a pak prejedu naparovackou.
ručník! Díky , ó dobrá vílo!
já tyhle nabíraný věci žehlím na vzduchovým polštáři (žehlicí prkno fouká vzduch směrem vzhůru) a je to skvělý, ale rukávy jsou trochu problematický i tak
moora Okouka jsem to od mámy, žehlila nám tak kroje na Besedu.
berushmne to pripada jak nejaka vynucena zpoved ,,tyrane,,zeny.A ta jeho odpoved to jen korunuje.
To asi nebude moc vyvazeny vztah.
A proc si to nereknou mezi sebou doma?![]()
Ale to bychom o všechny ty krásné city byly ochuzené ![]()
Zarinya Taky mi to tak přijde.
Zarinya
Přesně! Je to takové ponížené vyznání. A té jeho přílepek, jakože - teď už budeš držet h..u a krok, snad.
Kdyby to mysleli vážně, tak si to řeknou v soukromí, tyhle prodejný vyznání....![]()
Sweet Potato tak on už ten rozhovor, co tu proběhl, působil úplně obludně, měla jsem z něj dost jasný pocit tyran+oběť.Zarinya
Garfie chceme znát víc podrobniszi z te dovolené! Já jsem se jen jednou rozcházela s klukem, tak mu to tak říkám že to nějak nevidím, ze se s ním rozchazim a dodávám ,,ale seš fakt hrozně hezkej,,:-D:-D Hahaahaaaa. Chudák.
Haha to je jak onehdy Lela v tom jednom vysvětlujícím článku: Promiň, miluji tě!
Ten jsem sem dávala já a už se toho dojmu asi nezbavím. Ten okamžik, jak špatně odpověděla na úplně banální otázku (nej jídlo myslím) a tak nějak se celá zmenšila.
Mně to jako týrání teda nepřijde, spíš něco ve smyslu "jestli ještě něco, tak už žádnej další Gucci nebo vytón"
I když, to je pro někoho asi taky forma týraní![]()
Žádný týrání, ona je prostě jen hloupá. Vztah není a asi ani nebyl oki a tak si pořídíme další dítě, už jenom to.
Kan Chodívala sem jedna, co tvrdila, že nemůže být hloupá, když má VŠ. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje