Co je to za chuděru s krátkejma nohama?
VIP zjevy
krásná belohorcová (myslím, snad jsem si to dobře zapamatovala). s tou parukou nebo co to má, a nalíčená, je dost těžko k poznání.
Jejda. To je ta, která ma takovej šťastnej a bezstarostnej život na Floridě, že jo?
... určitě s nějakou kopačkou, co?
To netušim. Akorát jsem někde zahlídla, jak si libuje, že je pryč z toho nepřejícího buranova... aby se sem zakrátko vrátila dělat to umění v podobě vytlemenejch punčocháčů. Zadarmo, asi ![]()
aha... tak jsem něco našla: podnikatel to je prej... no buran příšernej! ![]()
klaus ma asi fakt novyho stylistu. driv na snezku lezl pricetneji oblecenej :D

kikinův coming out nebo co?![]()
Aby byl dobře viditelný a všichni měli dots času se mu vyhnout.
![]()
Nechce von nakonec ještě kandidovat? Takže jako aby se "zviditelnil".
Nechce von se rozvest a byt za mladyho frajera pro milenku? Ale musel by se vic snazit, zatim vypada jak starej vul.
Aspoň se nepřetvařuje![]()
Někde jsem četla, že má ty vlasy přidělaný. Že se ji prej zastesklo po dlouhých... Takže žádna paruka...
Catherinne@ Četla jsem to asi moc rychle, protože jsem si ten váš příspěvek v první moment spojila s Václavem K. ![]()
Dobre! posledni dve stranky jsem se vyborne pobavila pri KOPRu v praci, dekuji vsem zucastnenym!!
Catherinne@ Četla jsem to asi moc rychle, protože jsem si ten váš příspěvek v první moment spojila s Václavem K. ![]()
já taky!:-))
Nestrašte tu už s Belohorcovou, chcem dnes príjemne zaspať.
šaty má krásný, ale nechápu, proč si všechny ty holky nechají udělat prsa a pak všem ukazují jizvy. opravdu okouzlující
na téhe fotce to není moc vidět, ale při pohledu zboku to bylo vidět na metry.
Píšou,že příroda...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí