Já to mám v plánu, ale do Prahy se dostanu nejdřív v září.
A to lodičky taky nenosím, pokud nemusím. ![]()
Já to mám v plánu, ale do Prahy se dostanu nejdřív v září.
A to lodičky taky nenosím, pokud nemusím. ![]()
Jak si koupím ty marteny, hned tam vyrazím ![]()
Právě přemýšlím v kterých botech bych tam jako měla vyrazit. Abych se pak nedočetla, že tam některá kolegyně viděla špatně oblečenou osobu v naprosto nemožných botech :-) a nové kvůli tomu kupovat opravdu nechci (ani marteny, i když ty zcela určitě hrozně potřebuju, ty polovysoký s kytičkama)
Takže mě napadá dojít tam v mých ultrapohodlných trochu odrbaných sandálkách a za bukem (teda spíš za tím jilmem) rychle přezout do podpadků, přežít výstavu jakože lady a pak se odpotácet zpět do křoví přezout. V mém případě si i najmout nosiče na odnos k nejbližší mhd :-)
Jako chceš říct, že v Lasockách dovnitř nepouštěj?![]()
Jak víš že jsou to Lasocki? :-) Ještě mám sandálky za 120 Káčé ve výprodeji :-)
Jako neřikejte mi, že když budete na výstavě bot, že se zároveň nepokoukáte po tom co mají ostatní na nohou, no ne?
Živě si představuji, jak u vchodu kontrolují nejen vstupenky, ale i vhodnou obuv a následně nedostatečně obuté osoby vytřídí s doporučením, běž se přezout. ![]()
Teda čo všetko vás nenapadne. Sa tu rehnim, ďakujem za pekný večer baby. ![]()
Pokial ide o etiketu vstupu na takú výstavu, viem kto by vedel fundovane poradiť. ![]()
Schvalne.....![]()
rozhodně Víťa!:D
Diky, do ted jsem premyslela, co si vezmu za obleceni a ted ve me hlodaj boty!
A jeste nejaky hadry abych skryla kolena, kdyby tam byl nekdo odsud. Nebo sebou vezmu pritele, ten ma jeden patnact let starej model bot a je to fakt moc, ty boty maj u nej v praci I svy jmeno(dvouslovny jo, az takovy vaznosti se tesej) neco jako zlaty hromnice :-) :-).
Teda jestli se Nesvadbová líčí a češe sama, tak přerazit vobě ruce! Pokud má kadeřníka a vizážistu, tak voba zavřít!!
Co je toto za Marfušu?!
Ovšem nepochybuju, že se sama vidí jako reinkarnace Marilyn Monroe! ![]()
Ja si to vubec neumim predstavit v realu, to musi bejt silenej nanos, kdyz to na fotce vypada takhle.
V editorialu minulyho Bazaaru psala o tom jak ji navstivila podvadena manzelka jejiho pritele, docela dobry ;-)
Taky vidíte místo A X?

Musela jsem na to usilovně čumět snad 5 minut, než mi to došlo. ![]()
ani ne.. ale připomíná mi petru janů. což neni žádnej kompliment:P
Ako recyklovať staré záclony

Je to nekde online? Ze bych si precetla :)
Tohle je ten jeji posledni partner? No nevim teda.... nic moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.