A taky píšou o útlém pase a mně se zdá, že právě v pase jsou jí ty šaty malé. A k jejímu typu se mi ani moc nelíbí žlutá barva, i když šaty jsou to nádherné.
VIP zjevy
Vy jste tam byla?
mne hlavne prijde hrozny to oboci k bilym vlasum
Nesvadbova ma svoje prsa a ty saty jsou krasny, po dlouhy dobe se mi libi
tak mi teda řekněte, co to je?
fotku zblízka nikde jinde než na boku téhle stránky nemůžu najít. ale ten tmavý pás je tam dost zřetelný i tak.
nevím, jestli tam tu fotku taky budete mít. ne v článku, ale v záhlaví (tedy spíš "úbočí").
Jakej tmavej pas?
no ten pod prsem, nemůžu kolem toho ani udělat kroužek, protože ta fotka na boku nejde uložit.
přiznávám, že já tam taky nic divného nevidím...
Na Nesvadbové prsou nevidím nic divného, ale má příšerný make-up (to obočí..
) a barvu vlasů. Vůbec je jakási příšerná.
To uz beru jako jeji copyright, bohuzel se blizi svoji karikature, jednu dobu se mi ale fakt desne libila, tak 10 let zpatky mozna?
Nevím, kterou konkrétní fotku myslíte, ale není to jen stín? Mně přijde drastičtější její tvrzení, že v podstatě nejí, respektive jí jen občas.
myslíte tohle?

to mi teda jako jizva nepřijde
Tam az by jizva ani nebyla, je tak 3-4 cm
Její lepší období bylo po zhubnutí a před obočím.
Ale časově už to zařadit neumím.
K tomu se chci propracovat presne![]()
Tak TO bych asi nepřežila.
Ktorá z vás už navštívila výstavu Manolo Blahnik: The Art of Shoes ?
Ještě ne, otevřeli ji teď. Ale v plánu to teda je - a to vůbec lodičky nenosím (nemůžu podpadky, fňuk), ale fascinuje mě perfektně provedené řemeslo a miluju výstavy u paní Medy.
Tak poprosím potom o referát, mne to nevyjde.
Ale od toho tu budou určitě daleko fundovanější osoby :-) já jsem módní nekňuba. Nicméně na vás budu myslet a zkusím :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí