tina Já taky ne, ale občas o tom slýchám.
VIP zjevy
tina Jasně, že to měl vyřešit osobně. Já jen, že dal vědět mailem, zní hrozně, ačkoliv to tak úplně nemusí být.
Akorát nechápu Žilkovou, jak to vytrubuje.
Třeba mohl napsat..neměním svoje rozhodnuti, ktere jsem Ti řekl....blablabla ..pred mesicem... A je to. A zalezi, jak to pak dotycná podá.
Řvousenka presne to napadlo aj mne ![]()
Nebo ochlaďouchy, jak se to vezme. Sotva si umím představit něco antikoncepčnějšího.
Žiš, nojo!
Ony ty celebrity asi mají prostě ty sociální sítě jako takový deníček, něco jako my máme tuhletu platformu. Já bych vám to napsala taky, kdyby se se mnou sambo rozešel a do větších detailů. Prostě ty životy už mají trochu jiný. No mě to spíš mrzelo, když jsem si to četla a u ní asi ještě nevychladly emoce no.
oteplouchy jsou asi in....

martek01 nová doba, čím horšie, tým lepšie![]()
martek01 Jezis, jak se ji to zarezava! Jsem teda presvedcena, ze ozdobu bricha sperkem jsem zvladla lip! (v ramci steampunkoveho kostymu)

martek01 Bohajeho
! To už byly snad lepší ty těhotenské stany, které se nosily kdysi!
Solathis Kostým nádherný, ale jsi na té fotce absolutně k nepoznání.
Sweet Potato Tak jsem fakt vypadala, trochu putstok, no :-D A ty navlneny vlasy tomu nepomahaj, upraveny to je snad jen to tech (pardon) vyblitejch barev.
Solathis perfektné![]()
Solathis Houby putštok. Krásná maminka. Ale úpravy ti přidaly tak dvacet let.
brrr to já si snad taky nemyslím, že by to napsal úplně blbě, ale... Nedávno spolu byli někde v Dubaji, tak to mohl vyřešit přímo. Ale nejhorší je teda smskou...
Na post-it papírku!
Sweet Potato K porodu jsem se svejma 164cm sla s 87 kily
A to budou trochu ty barvy. A mozna se neseslo liceni s touhle upravou, no. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje