Není to úplně do zjevů, ale krásná roba??

Není to úplně do zjevů, ale krásná roba??

Tak Betty Težko soudit z jedné fotky, černá splývá v jeden flek. Myslím, že to je dobré, vhodné pro dámu jejího věku.
Tak Betty Sweet Potato Je škoda, že je to černá, myslím, že jí to úplně nesvědčí, ale zase možná vzala černé šaty záměrně, vzhledem k tomu, co se děje na Ukrajině.
Ten vršek se mi nelíbí. Méně umělecká krajka by mi k tomu seděla víc, když už tam musí být.
Mně se na těch šatech hlavně nelíbí ta krajka s kridylkama, nebo co to je. Ale souhlasím, že jsou decentní.
Já mám právě doma v krabici červenou bundu a mám k ní úplně zavrženíhodnej vztah. Ale sluší mi moc a byla levná! No a Sandra jde červená celá, tak to asi vybalim, ale už to mám takový znechuceny.
Ta červená sukně je Zara a strašně se mi líbí...měla jsem velké cukání si ji koupit
...ale byla jsem statečná a odolala...nějak jsem se bála kombinování-i kdyz do červeného saka k ní bych nešla
...a taky jsem nebyla na Lvy pozvaná![]()
Já si myslím, že kdyby Nováková měla to sako trošku jednodušší (bez těch cvočků) a dala k tomu klidně i nějakej sólo výraznější pásek, tak by to bylo o dost lepší. Ale i tak to není úplně blbý.
U šatů, co měla Havlová, se mi taky nelíbí řešení vršku, preferovala bych jednoduchost.
Maureen tak ale na tobě tu sukni úplně vidím, škoda
tina
nepokoušej...naštěstí ji už nemají...ale myslím,ze bych si nevěděla rady s kombinováním
Sukne je krasna, ostatni se mi nelibi a kombinace uz vubec. Ale hlavne ma nehezkej make-up.
SunEclipse no, tak to je masakr.![]()
Jako práce dobrá, narozdíl od to matlala, co dělal Lelu si je i podobný, ale proč zrovna vybrala takhle divnou předlohu ví bůh. O umístění nemluvě.
Ignis Karlos je vizionar, on si nechal vytetovat podobu Lely po plastikach, ktere jeste nema za sebou.![]()
Luna
jo tak.
Já ho trochu podezřívala, že je to prostě jeho ideální žena, momentálně je to jakože Lela, ale kdyby jí vyměnil za jinou, tak může klidně tvrdit, že je to ta nová ![]()
Ty bys to kombinování s přehledem zvládla ![]()
SunEclipse Ten chlápek pod vytetovanou Lelou, to je Paroubek? ![]()
Bledulenechtela jsem otevrit clanek s fotkama, ale Tvoje otazka ve mne probudila zvedavost.
Urcita podoba s Paroubkem tam je, ale nebude to on ![]()
SunEclipse Je to hnusny a nekusny, ale musim uznat, ze tatér teda odvedl dobrou práci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.