kocoureksuggy jsi milá,ale nevím nevím![]()
VIP zjevy
SunEclipse Práce dobrá, ale teda to odstraňování za pár měsíců, to bude náročné
.
Ignis Ta Karlosova kérka je otřesná a i to provedení je děsné, ale zase to jde předělat a vylepšit![]()
SunEclipse Práce dobrá, ale teda to odstraňování za pár měsíců, to bude náročné
.
Taky jsem si říkala. Ale myslím, že by to šlo i překrýt velkým černým kosočtvercem.
Žilková a Stropnický se prý rozvadeji..
TTak hlavně to co nejrychleji zpropagovat..
Dadoo Tohle je hrozný toto...pokud je pravda co ona říká, je ublížená a on hovado, tedy pardon, ale že začne prát prádýlko takhle rychle![]()
Tak to se nepovedlo. Měla teda ještě jedny šaty a ty byly krásné.
Dadoo A přitom stačilo to žluté vytáhnout výš a zbavit se těch černých klapek/oušek nebo co to je.
brrr To je strašný
brrr ale povedlo...její všude plno. Že je to hnusný, zas až tak nikoho nezajímá. Do konce týdne to přemázne jinejma a třeba i pěknýma, protože tu taky umi.
brrr tyhle by byly taky krásné, nebýt pár.. ehmm.. detailů.
Myslíš ty návleky na prsa?
dynda jj, návleky, nebo kapsy? A ještě mají i úplně blbý střih. Při jiném střihu by to treba nemuselo vypadat až tak příšerně. Ale bez nich nejlepší. ![]()
brrr to řešení dekoltu je fakt ohavný a vulgární, jinak to mohlo být celkem fajn
Dadoo nedávno jsem omylem klikla na nějaký video Agáty spolu se Žilkovou a věnovala tomu asi pět minut času. Trapný a nesympatický jsou obě dvě teda. A pokud se s Žilkovou Stropnický rozešel fakt přes e-mail, tak to o něm taky dost vypovídá, no. Diplomat![]()
tina Nechci se Stropnického nějak zastávat, ale nutně to nemusel být email typu "Milá Máňo, pidal jsem žadost o rozvod". Klidně to mohlo být něco dlouhého, vysvětlujícího a omluvného. Možná lepší než přes telefon.
brrr Žilková už vytroubila do světa, že předmět mailu byl Drahý můj...
brrr to já si snad taky nemyslím, že by to napsal úplně blbě, ale... Nedávno spolu byli někde v Dubaji, tak to mohl vyřešit přímo. Ale nejhorší je teda smskou...
tina Změnit status na FB! ![]()
Sweet Potato vidíš, to mě ani nenapadlo, protože facebook nemám...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje