milacka Dekuju
VIP zjevy
Asi jsou to tedy ty barvy. Vždyť jsem tě kulatou viděla. ![]()
A pokud se s Žilkovou Stropnický rozešel fakt přes e-mail, tak to o něm taky dost vypovídá, no. Diplomat
No, vypovídá to dost i o ní. Jako hádat se s takovou sekernicí zoči voči fakt nechceš.
martek01 Jezis, jak se ji to zarezava! Jsem teda presvedcena, ze ozdobu bricha sperkem jsem zvladla lip! (v ramci steampunkoveho kostymu)
Šperk by možná i šel (třeba našitej), ale k čemu ten sado-maso pásek?! ![]()
barbucha Protoze je to vic steampunkovy. Byl pohodlnej, nosila jsem ho jeste dost dlouho, ma vzadu gumu, nestahovala jsem se na pevno. ![]()
Sweet Potato To je fakt... ![]()
barbucha sekernicí
, milujem Tvoje vyjadrovanie( milostpán, zřítelnice....a veľa veľa iných)
Ještě se vrátím k tomuhle. Vágnerová se mi líbí, ty šaty mi přijdou zajímavé, ale to se to nedalo zašít tak, aby tam nebyl vidět ten šev dole? Vypadá to IMHO dost amatérsky.

LadyMary Myslíš ten začištěný okraj? No, dělí se to, pravdu máš, spíš si říkám, jestli to nedělá zažehlený vlizelín.
LadyMary Já si trochu myslím, že to je nějakej uměleckej záměr, já si ty šaty už když se tu prvně zjevily dohledávala, jak vypadají třeba na někom jiným a jestli nejsou na nějaké fotce z přehlídky, a našla jsem jen jednu fotku, kde byly sice z dálky, ale i tak bylo vidět, že je ten spodní lem nechanej úplně nezapravenej včetně různě dlouhých visících cancourů jak se to třepilo, tady už to teda zahlý má, ale taky tak přiznaně nebo jak to říct... a nebo holt pan návrhář tomu šití moc nedá? :D
Tož tak
Tak hrozně napíchanej obličej s jednou strnulou mimikou
Nemůže se ani zasmát, já to prostě nepochopím.
stes Podívala jsem se jen na kousek videa a tam normal e hýbala obočím a krabatila čelo. Ale nejsem žádnej velkej odborník, možná to jen nepoznám. Dlouho jsme ji neviděla a dost přibrala.
stes zpěvák Ryšavý ví, jak se postavit k oslavenkyni ![]()
rozarka no :-) a teda pána neznám ani jsem o něm nikdy neslyšela
Za mě Mahu v pohodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje