Já mám teda na velvyslanectví v Tel Avivu kamarádku, ale je mi trapný jí kvůli tomu psát.
A v létě, kdy jezdí do Čech, se mineme, sákryš!
VIP zjevy
Karja jo
...vypada to, ze pro to udela vsechno
Ale sdělení, že si chce na důchod ještě něco užít je strašně sexy! Já být v roli té třicítky, fakt mě to dostane:-D:-D:-D
Karja no vzdycky byla dryjacnice a je furt
stes Ale Stropnicky si chce prý něco užít.
Nahodou mladej Delon si tu rozbalenku mohl dovolit! Ale ja stejne radsi Fanfána.

Aranel Ne, ne. Ten použitý mužský rod tam má důvod, celé je to mířeno na pána, který již má fotku s polským zajícem, neprustřelnou vestou a kdoví čím ještě, podle toho co je zrovna "trendy".
Kokoska Delon ale pod košili neschovával mrtvyho medvěda! Macron je hrozně ekl ![]()
andulka01 o tom zadna, ta fotka je extra hnusna.
stes Mně taky přijde, že Žilková to nadmíru rozpitvává. Dobře, je to blbý, je zklamaná atd., ale ty její výlevy, byť je může říct/napsat jednou a média je několikrát přeberou, jsou jak od odkopnuté puberťačky. Mohla by být trošku za dámu, ať už je Stropnický jakýkoliv.
Beranka Přesně. Ikdyž to tedy pitvají kde se dá, věděla velmi dobře, že i jedna věta bude rozvinuta pomalu v celý román. Jako příklad z dcery měla 100%. Vypadá to, že její rodinu bulvár dobře živí.
Já mám teda na velvyslanectví v Tel Avivu kamarádku, ale je mi trapný jí kvůli tomu psát.
A v létě, kdy jezdí do Čech, se mineme, sákryš!
Vážně se nechceš obětovat pro kolektiv? ![]()
Tomu se nemůžu přestat smát. On čeká na důchod ![]()
rozarka Klobouk dolů před Ornellou, jestli živí celou rodinu včetně manžela a stíhá i péči o děti. A on čeká na důchod. To musí být teda hodně zamilovaná. Do důchodce čekatele.
rozarka co kdyby při tom čekání něco dělal? ![]()
rozarka ale tedy zase je to láska, taky dobře. Partyšová by s ním za těhle finančních podmínek předpokládám nebyla
Musím se přiznat, že jak mi kdysi daaaavno Ornella přišla jako typická zlatokopka, která se přicucla na prachace, tak jsem na ni rychle změnila názor.
Ona ho fakt musí moc milovat, protože si vlastně žádného prachace nevzala. A to věděla. Zkrachoval a co zbylo, shrabla prý Partyšová.
A líbí se mi, jak se staví k životu. Když vzpomenu na její matku, tak před Ornellou smekám.
Taky nechápu, že ten dědek nepracuje.
Musím se přiznat, že jak mi kdysi daaaavno Ornella přišla jako typická zlatokopka, která se přicucla na prachace, tak jsem na ni rychle změnila názor.
Ona ho fakt musí moc milovat, protože si vlastně žádného prachace nevzala. A to věděla. Zkrachoval a co zbylo, shrabla prý Partyšová.
A líbí se mi, jak se staví k životu. Když vzpomenu na její matku, tak před Ornellou smekám.
Taky nechápu, že ten dědek nepracuje.
Já mám pocit, že minule říkala,že má nějaké obchody a tak. A řekla bych že funguje v domácnosti. Když se mi někdy objeví na Twitteru (myslím Koktu) tak má moc pěkné tweety o Ornele či dětech. Řekla bych že se mají rádi navzájem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje