999 jsem myslela, že rozhalenka je nezapnutý jeden knoflík u krku. Vždyť on to má rozeplé až skoro k pupku![]()
VIP zjevy
Já mám ráda chlupaté hrudníky. Klidně i takhle moc chlupaté. Jinak celkový dojem 2/10.
Čekám, jak dlouho bude trvat než se inspiruje český kandidát na prezidenta
.
Je to tak, zejména Američanky by ho za takovej posez ukamenovaly. Nebo spíš zažalovaly, neb by se cítily ohrožené ![]()
Taky to nechápu. Všichni v těch věčnejch (pokud možno bílejch) rozhalenkách vypadaj jak čtyřprocentní, to žádný mužný chlupy nezachráněj, jsou-li jaký. Už Delon mi s tím lez hrozně na nervy, zamlada i na starý kolena.
Patrně se domnívaj, že je to mega sexy ![]()
barbucha Bylo to vidět na pohřbu Belmonda. Všichni rozepnuto.
Černá kočka bože nemaluj certa na zeď. Andyho v rozhalence odhalujici muznou hruď neřku-li vypracované raminko, to by rozdychal malokdo
.
Tohle bych vyhodnotila jako šíření poplašné zprávy
!
Já se vám na toho Macrona obětuju. Tu rozhalenku mu zapnu a jinak mi vlastně vůbec nevadí, jeho politiku neznám, tak bych to dala. Normálně i bez řízku. A i ta sedačka mi nevadí, tyhle zlutohorcicove se mi teď docela libi.
Jo, hrůza děs. Jak sjezd prostitutů nebo pasáků.
(nevim proč to ve mně vzbuzuje takový asociace
)
Já mám jednoho pražského kolegu, jehož poznávacím znamením je košile rozepnutá skoro až do pasu. Je to fakt hrozné fuj.
Karja Ještě že tě máme :-).
.
![]()
(jako i Danuše Nerudová třeba??
)
Nebudu sem dávat odkazy, protože bych to tu zahltila...je to denně všude..zhrzená Žilková.
To je strašný, co některé dovedou, jen aby byli vidět, slyšet...nedávno Gregor(ová), teď tahle.
Je jedno, na čí straně je pravda - fakt nechápu tu potřebu troubit to do světa.
stes Souhlasím. Ale teda na druhou stranu musím říct, že pokud on skutečně chodí s kolegyní, je to hodně neprofesionální a znám pár (oba na vysokých postech), který kvůli tomu dostal výpověď.
stes Když já mám pocit, že ona to řekne jednou. Ale jak si to ty všechny plátky bulvární různé přebíraji a ještě to jinak formulují aby z toho udělaly třeba klidně i dva články tak to vypadá že o tom mluví od rána do večera. No já jsem prostě její tým, taky bych to napraskala. V pětašedesáti třicítku ,,když manželka není doma,, mi to přijde fakt ubohý no. Uvidíme jak dlouho bude na dědka zvědavá, možná než ho vyhodí.
Garfie jo, no tak o tom zadna
Karja jo, to tak bude...mozna. jedno vyjadreni na 100 zpusobů. Jen ona je tak zhrzena, že bych cekala i povicero rozhovorů. Vypoved dostane spis ta slecna a on je vul, no.
stes Jj a to se jí vyplatí no!:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje