Z Ornelly se udelala docela hezka holka, hlavne ve srovnani se segrou. Vloni jsem nekde cetla, ze maji nejake pozemky ve Skotsku, oni asi nebudou bez koruny. Beru to od Ornelly jako nadsazku, to, ze jeste Kokta nebere duchod nemusi znamenat, ze se necha uplne zivit. Taky ma tech deti docela dost, asi na ty z predchozich manzelstvi taky neco plati, asi nejake aktivity mit bude.
VIP zjevy
Kokoska "pozemky" ve Skotsku má i můj ex, k narozkám dostal stopu čtvereční aby měl právo nosit kilt ![]()
Ale majetkové poměry Koktových samozřejmě neznám, z Ornelly se vyklubala snad normální a schopná ženská, tak ok. A evidentně se maj rádi.
kilt prosím. A taky si lze koupit vlastní hvězdu - no nekup to ![]()
Tereza Kostková na filmové premiéře...

euridike ona je prostě příšerně nevkusná, se s tim smiř![]()
No ale tohle je trochu moc i na její poměry, ne? ![]()
euridike a proc vubec nekdo navrhne takove saty, na co by byly dobre, mozne tak jedine nejake 12 lete drobne divence by mohly sedet, ne?
Catherinne no protože to tam někdo nemá a nemá a nemá
baltik tak každý zboží má svého kupce a když už by fakt žádný nebyl, ještě je tam Kostková
euridike myslela jsem nejdřív, že je to Agáta.
Možná je to inspirace malou mořskou vílou, jinak fakt nevím... ![]()
Ale je to divné, párkrát jsem ji potkala v Českém rozhlase a poměrně často jí to slušelo, pořád si pamatuju, jak jsem ji jednou viděla v kašmírovém roláku, jednoduchém kabátu a klobouku a vypadala skvěle - mám pocit, že u ní se to takhle zvrtne a zvrhne, když se cíleně snaží obléknout se hezky pro kamery a fotoaparáty...
Mě to v jednu chvíli napadlo taky, ten dekolt a výraz tváře tomu dost nahrávají... ![]()
andulka01 tak ja samozrejme nevim, kolik toho tam maji. Psala neco, ze tam chce jezdit na koni, ale to asi nemusi jen na svym uzemi.
Kokoska divný no...živí důchodce a tři děti, večer pláče nad chudobou, Pepa čeká na důchod, ale bude jezdit na koni ve Skotsku, kde mají pozemek. Už jen letenky a kůň, byť pronajatý, něco stojí ...nějak v tom mají pisálci a možná i Koktovi bordel
euridike Já si říkala "co jako?" a pak ta délka sukně
jo, chtělo by to delší, přesně jak ten smajlík ukazuje.
Mně na tom všem ta délka přijde ještě jako ten nejmenší problém. ![]()
Tam je špatně všechno..
ad Kostková
...kdyby si vzala kvalitní jednoduchou bílou košili, černý klasický elegantní kalhoty, jednoduchý, třeba s puky a k tomu jednoduchý jehly. Je za dámu.
Takhle je furt jak provinční héérečka.
euridike Kostková, resp. její outfit, ..... strašný, strašný, strašný
. Nevím, co by mi museli nabídnout, abych si to oblékla. A celou dobu, co bych to měla na sobě, bych trpěla strašným pocitem studu, vůbec bych si tu akci neužila.
Kostková promuje Cellbes, myslím, že odtud fouká vítr
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje