zlatahouba Cellbes neznam, tak jsem googlila. Je to šunt, ale budiz.
Kazdopadne i tam, pokud teda hypoteticky ma jejich hadry, se najdou na prvni dobrou normalni spolecensky saty.
U ni je to proste o nedostatku pricetnyho vkusu.
zlatahouba Cellbes neznam, tak jsem googlila. Je to šunt, ale budiz.
Kazdopadne i tam, pokud teda hypoteticky ma jejich hadry, se najdou na prvni dobrou normalni spolecensky saty.
U ni je to proste o nedostatku pricetnyho vkusu.
Kolik že jí je let? (Nikol Heřmánková)
999 já ji sem taky chtěla dát.
tto je neskutečně strašidlo
.
A to si říkala módní influencerka.
ttaková zoufalka je to.
Dadoo Vypadá hrozně staře.
Jednou bude jak Blanka Matragi, ma zdárně nakročeno.
999 chybí jí fěrtůšek, kordulka a čepec a byla by z ní moc pěkná selka :)
bram Šaty jsou průser, ale mě děsí ten obličej.
Ja ji jeden cas potkala v civilu a takova lesana. Mne prijde desne neapetilch at ma na sobe cokoliv.
bram Šaty jsou průser, ale mě děsí ten obličej.
netvari se jen blbe nebo blba fotka? Ale je pomerne nehezka i na jinech fotkach a tady desne mejkap
stes Možná je jen blbě namalovaná :-).
Tohle je teda taky podařená skvadra...
tina Co to má být?
Kokoska ona je vždycky a všude naprosto příšerně oblečená. Proti ní je i ta Kostková arbitrem elegance.
Snaží se být originální a atraktivní popravdě se jí to dost daří. Ovšem spíš ve smyslu atrakce, než atraktivita.
Sweet Potato to je z nějaké módni show (Debbie Brown). Krejčíková má teda dost ránu.
Dadoo Ja ji neznam, psala jsem ze jsem musela kouknout, kdo to je. Obleceni nehodnotim, jen se mi nezda jako uplna osklivka.
Nedávno tu proběhla debata o šedinách.....
tina tak přemýšlím, co to mohlo být ta akci, kde se tohle sešlo.
Každá děsná jiným způsobem.
Hanka H v pátek jsem v autě poslouchala rozhovor s ní v rádiu a působila na mě strašně sympatický. Moc hezky mluvila o Menzelovi, hrozně hezky na něj vzpomínala. Museli mít spolu moc krásný vztah.
Dadoo Neslyšela jsem, ale věřím, že měli spolu krásný, i když netradiční vztah. Ale tahle image mi nepřijde lichotivá (eufemismus).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.