Pavlena Mně přijde zvláštní, jak má tu ledvinku přes prsa, to je prostě fakt zvláštní umístění. Dát si ledvinku přes prsa.
Tak je to prsenka;)
Pavlena Mně přijde zvláštní, jak má tu ledvinku přes prsa, to je prostě fakt zvláštní umístění. Dát si ledvinku přes prsa.
Tak je to prsenka;)
Podle mě outfit Farne patří do zjevu. Ale je krásná. Já ji snad neviděla hezky oblecenou.

Děs a nejen ona. tady je to celé a asi jsem stará koza, ale přijde mi to strašný úplně všechno.
Tak Betty kromě toho, že je to divný,má to na každé fotce jinou barvu? To je jak ta "hra" s teniskama, jak je kdo vidí barevné.Nebo jsou to dva jiné outfity?
Sairon měla dva outfity
Tak Betty Proč? ![]()
Traja chrobáky pamatujete?
stes jezis ty kalhoty pod prsama![]()
711990 kalhoty blbý, ale to tričko se mi líbí.
A ty copy jsou její, nebo napleteny?
Evaeva jaký triko, vidím habit s krovkama.
Tak Betty já myslela, že je to triko s dlouhými rozstřihnutými rukávy![]()
Mne Ewa prijde strasne hezka a sympaticka, ale ty kalhoty z ni udelaly strycka Pompo. Vim, ze pred par tejdny porodila, ale i tak by to slo lip.
Tak Betty Ty jsou stoprocentně napleteny, vždyť by měla vlasy pod kolena. O té síle jednotlivých copu ani nemluvím.
Vari asi tak...plochý břicho pár měsíců po porodu, navíc u ní jakože ne štíhlé ženské od podstaty, je nemysl, ale dá se oblíknout příčetně. Ovšem ty copy![]()
Farné a Čvančarové je mi vždycky v bulváru líto. Vím, co to je oblékat takovou postavu. A to jsem asi štíhlejší. Zrovna včera jsem si prohlížela fotky ze dvou svateb, kde jsem byla jako host. V obou případech jsem měla dobrý pocit, že mi to sluší, i jsem byla chválena. A na fotkách hrozný, hrozný, hrozný. Prsatá matrona, i když jsem měla 52 kilo ![]()
notna Presne, ja mam 53 kg, ale prsa 75F, prsata matrona je vystizny pojmenovani. ![]()
999 To bych nerekla, myslim, ze jsem se s tim uz naucila pracovat, ale polovicni vybava by k my postave sedela lip. Doufala jsem, ze se treba zmensi kojeni, ale smula, zmensilo se vsechno, jen tohle zustalo.
Vari ale ten vysoký pas, co má farná, stejně jako žádný výstřih, ty přednosti ještě víc zvýrazní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.