No počkej, ale od tý byl docela rychle pokoj!
Kdežto tady chudák vdova, prakticky štvaná zvěř - jak si vždycky stěžovala... ochotně krmí ten bulvár horem dolem.
No počkej, ale od tý byl docela rychle pokoj!
Kdežto tady chudák vdova, prakticky štvaná zvěř - jak si vždycky stěžovala... ochotně krmí ten bulvár horem dolem.
Kan taky jí závidím vlasy i když vypadají hrozně.
Ale dalo by se s tím pracovat.
Kan Kdysi jsem si z mokrých vlasů zaplétala tenké copánky na noc a ráno po rozčesání jsem měla stejnou hřívu, tak to můžeš zkusit ![]()
Mermaid Já taky a bylo mi devět? Že bych s přechodem přešla i na novou image?
Ta hříva je lákavá, ale moje fotikuly maj už špatný svěrače, dyť já sundávám gumičku i s culíkem.![]()
barbucha no to nebyl, si pamatuju že byla pořád všude
Tulipe visco, dokazes si predstavit, jak takovyhle typ vlasu vypada kdyz je na kratko? Mne prijde, ze ta hriva je vicemene jedina moznost....nebo samozrejme nejaka delka aspon na ramena.
možná to má ona jinak, ale moje vlasy, když jsou nakrátko, tak max 10 cm, jsou rovný. Stačí prefoukat přes kartáč. Blbnout začnou až když jsou delší.
Tulipe ona má 44?!? Ja mám o rok menej a nahováram si,že vyzerám mladšie. Tak ale asi mám menej výživný život,minulosť.
barbucha Paní reportérka by chudák trochu té její hřívy potřebovala.
Mne se na ni ty carodejnicke vlasy libi, ale vzdycky jsem si myslela, ze je tak o 10 let starsi.
Rihanna šla na večeři ![]()

Tak Betty on zabalenej a ona polonahá..asi jí je chuděře vedro ![]()
SunEclipse to v těhotenství bývá ![]()
Tak Betty fuj teda
bram Me skrti za ni od pohledu vsechno od podprsenky az po ty paseckove boty ![]()
Jos jo, ty boty jsou úplně těhotenský ![]()
Tak Betty to je neapetitlich dvojka
stes On je náhodou dobrej.
Tak Betty oni ho už pustili z lochu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.