Karja což o to, ona mi nevadí. Ale ty Hajovi tepláky![]()
VIP zjevy
Jj, ty bílý křusky jsou moc snad na každýho.
SunEclipse Ale prosím tě, to je jen názvosloví!
Evaeva Jako von je celej vostrej, ty tepláky, ta vepřovice, ta kšiltovka, vlasy na blbečka....to prostě nevymyslíš.
Karja jojo. Brýle a tričko má dobrý, a to je tak všechno.
Karja Haj a Smetana mě baví, mají styl. Já bych si to neoblékla, ale jim to sedí.
Modely jsou to tedy prazvláštní, ale to poslední (Romana Goščíková), to je fakt peklo.
luciole Té je mi skoro až líto, přiznám se.
Karja Jako mně se ty Hajovy kalhoty docela líbí, ale máš asi pravdu, že jsou to normálně tepláky, nahoře má flek!!
Tak jako otec od dětí, víš jak....
Schneiderová si měla nechat kabát zapnutej a bylo by to super. Jakžtakž se mi líbí ten model Šurkové, i když to zapínání vzadu se dost nepovedlo. A baví mě Denisa Barešová!
No a Kajínka vůbec nekomentuju, to je mazec.
Karja koukni na fotky ze včerejších Andělů, tam se hodili do gala oba, mně se tyhle chlapecký typy líbí, takže za mě Jordan velmi ano a ona je teda překrásná v té modré (fotku vložit neumím bohužel)
JeníčekTady máte taky pořádnýho anděla...já myslela, že , Rodrido, Ken, Jessica či jak se to jmenuje je dno, ale má tedy zdatnýho následovníka
stes Viděla jsem ho naživo. A na fotkách vypadá ještě dobře. Původně jsem si myslela, že je to nějaký výstřední bezdomovec. Ač měl měl makeup a čisté oblečení, stejně působil takovým špinavým umastěným dojmem. Až pak jsem o něm někde četla. Možná tady už byl.
To bych nechtěla vidět, teď jsem se ještě jednou mrkla na tu fotku a bez pardonu se mi chce blejt. Navíc, jak říká, orientačně je v pořádku. Jinak tedy rozhodně v pořádku není a dělá-li to tedy z rozmaru a za bezpracným vejdělkem, je to magor. Bejt na jeho místě, modlím se celý život, ať neskončím v kriminále, protože tam teda...![]()
Naprosto nekorektně přiznávám, že se mi z těchto existencí (jeníčků) obrací žaludek.
Mermaid Haj je na těch Andělech slušivej, ale jí si nejsem úplně jistá. Je teda krásná a líčení a účes má fakt jako na Oskary, ale ty šaty jsou podle mě až moc krátký, zvlášť v kombinaci s tím odhaleným vrchem.
Garfie Denisu Barešovou žeru, ale ta ledvinka, ta ledvinka... já nevim no. Když ji nahodí Pavlena k zilvarovi, tleskám, ale k těm šatům se mi nelíbí.
Karja Hele a já bych odpustila kšiltovku, vlasy, i tu vepřovici bych Jordymu nějak možná odpustila, ale tepláky prostě NE!!!
(taky mluvím jak svoje bába, haha)
A nechápu, proč ještě někdo vyrábí a prodává ty boty, co má Emma S. Ty jsou strašlivý na každejch nohách a v každý kombinaci.
Aranel díky..
Ale musím říct, že mě se ta ledvina k šatům u Barešové dost líbila. Právě protože takové celé na hraně. Pro mě nejlepší outfit z té akce. ![]()
Pavlena Mně se barešová taky líbila! Mně je teda sympatická i jako herečka.
Pavlena Situace na hraně?...
ach jo, jak dlouho se tím ještě budu bavit.
Nemá Smetana stejný trencle jako měla nedávno Rihanna?
bram no, vypada to ze si proste vzala spaci trencle toho kluka, von natah teplaky, a sli - holt mladez![]()
Pavlena Mně přijde zvláštní, jak má tu ledvinku přes prsa, to je prostě fakt zvláštní umístění. Dát si ledvinku přes prsa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje