Sweet Potato razorblade To mě teda ani nenapadlo, že by to byl originál!
(i když pochopitelně vyloučit to nemůžu)
VIP zjevy
Garfie
/to uz mel spis originaly ten chlapecek v saline![]()
Garfie taky bych se vsadila, že to originál nebude ![]()
Garfie Mé mozkové pochody a asociace se ubíraly směrem: nějaká vysoká politička - Dior - Paroubek - botičky kdozvástomá - Jana Kabelka Nagyová .... takže mne fejk vůbec nenapadl
Sweet Potato No to je ovšem logická úvaha!
Sweet Potato A ona neuvolněná starostka, viď. Já z fejků taky nepodezřívám, jednak to nepoznám a druhak je mi to jedno.
Sweet Potato Kan Předpokládám, že starostka bude natolik soudná, aby na sebe fejk pro tuto příležitost nenavlíkla.
Kan Nkěteré fejky poznáš poměrně snadno - pokud má na sobě dotyčná k leopardím legínam kabelku lújvútn, jedno z toho asi originál nebude
!
Hanka H No já teda po tom ani nepátrám, prostě vidím postavu s nějakou kabelku. Ani na té starostce jsem nápisy neviděla, až po upozornění. Jo kdyby měla něco, co se mi bude velmi líbit a měla bych pocit, že si to chci taky pořídit, napnu plachty, ale jinak ne.
Kan Taky jsem na starostce nejdříve viděla pouze nějakou velice neslušivou čmáranici.
To by mě fakt zajímalo, jestli opravdu neví, že to jsou napodobeniny známých značek. Je to výloha. Šla jsem včera kolem a musela to cvaknout.

999 na AliExpress sa predáva ako Chistian Dior
Takhle nějak si představuju lidské hovado. Pardon
999 Kde a co to je? resp. takovejma napodobeninama jsou dárkové krámky zaplavené po celé Evropě, proč Tě to tak překvapilo?
stes Tak se asi málo koukám :-). Kdyby to byla Vietnamská prodejna, tak neřeknu, tohle je seriózní obchod s bytovými dekoracemi.
999tak z fotky jsem nepoznala, že jde o seriozní obchod, pokud o něm byla řeč někde před tím, tak jsem si nevšimla. Tak pak je to divný, no..třeba se bojí rozflákaný výlohy, tak pro sichr tam mají fejky :-)
Kan to muze a asi i je, ale ta podstata tam bude, to i tomu bulvaru verim
stes Docela bych se i přikláněla k tomu, že si z novinářů vstřelil, protože mu muselo být jasný, že tím sexem za večeři vytočí hodně žen.
Kan je to mozny,pac mě celou dobu vrta hlavu,ktera by s nim dobrovolne,byt za veceri,sla. Tak nejak si myslim,ze i ta vecere musela bejt pro dotycnou za trest
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje