Sofi maďarská prezidentka dělá servis maďarské obdobě Bureše.
VIP zjevy
Leny mě baví ten výraz "Už bylo těch kravin dost, chci domů k bazénu"
Candance Pokud bych se, nedejbůh, kamkoli fotila v prádle, tak spíš bych odsunula to mimino.![]()
Luna presne!![]()
Luna to by nebylo videt, ze jsi MATKA
Candance tohle je takova playmatka ![]()
Ježkovyvoči, kdo je to ta diordiordior? ![]()
(Na pietě v Lidicích)

Sweet Potato Veronika Kellerová- starostka Lidic
Kan Ach jo. Méně vhodné na takovou akci by byly asi už jen minišaty s flitrama.
To mi připomnělo, jak jsem u nás v kavárně minulý týden potkala paní, která měla triko Karl Lagerfeld, legíny Karl Lagerfeld, kabelku Karl Lagerfeld a sandály Karl Lagerfeld. Na všem to bylo napsané, já bych to jinak samozřejmě nepoznala. Na jednu stranu je taková věrnost obdivuhodná.
dzizisketa urputné ladění :))
dzizisketa kdyz nekoho takovyho potkam, vzdycky si vzpomenu na skolkovou vypravu, kterou jsem tuhle potkala v saline: chlapecek tak asi 5 let vykrikoval na cely kolo "ja mam vsecko najk!" a ukazoval na triko, na cepici, na tenisky... a tyo, fakt mel![]()
to já mám všechno Dynafit ![]()
dzizisketa , viktorka_od splavu - ha,ha spíš teda nákupy v Turecku, na zpáteční cestě se to značkovýma věcma jen hemží. Docela sranda to pozorovat. Tím neříkám, že paní starostka nemá originál, ale je teda mimo mísu.
Sweet Potato nam to posilal kolega do whatsapp skupiny a ten kabat se mi nikde nepodarilo najit, takze jestli neni hodne vintage, je dost mozny, ze to bude dior od pana nguyena, coz by byl na oficialni akci dvojnasobnej trapas![]()
razorblade ježiiiiiš, to snad ne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje