Další botoxovej diblik.
A vona ta mutziputzi měla nakonec pravdu s těma kolenama!!
Další botoxovej diblik.
A vona ta mutziputzi měla nakonec pravdu s těma kolenama!!
barbucha Taky jsem ji teď někde viděla a říkala si, že moc neumí stárnout.
barbucha tak kolena jsou to posledni.. a co je to za osobu?
viktorka_od splavu Myslím, že to je Martina Formanová...?
Stará existence jezis
Můžu být šéfkuchař se zaměřením na asijskou kuchyni, když jsem zrovna do pánve přihodila zázvor?
Můžeš se tak veřejně prezentovat!
viktorka_od splavu taky jsem si rekla ježíš .
barbucha to bude tím, že Agátu nějak nesleduju, bulvár nečtu ani na Seznamu a když na mě vyběhne fotka, klikám jinam. Zatímco máma kouká na pořady na TV Barrandov a tam v reklamách jsou pravidelně bloky o těch Soukupových pořadech a tak často na záchod nechodím, abych tomu unikla ![]()
Je mi fakt proti srsti třeba to, že se ještě nedávno bratřil se Zemanem, zval si ho na debaty a teď má nějaký pořad o volbě prezidenta a na Zemanovi nenechá nit suchou. Asi sdílí jeho názor, že omyl nepřizná jen idiot. A ani to by mi snad nevadilo, ale všechno je to přesně v tom bulvárním duchu, jak vyvolávání na pouti. A to jsem fak viděla jen ty upoutávky, aby mi to stačilo.
barbucha boze..
Pritom kdyby netlacila na pilu.. Potencial by mela dobry.
barbucha S Terezou bych se fotit asi ani nechtěla. ![]()
Sweet Potato to se stalo moji kamaradce na pracovni akci, musela se vyfotit s Terezou a byla z toho hodne nestastna![]()
Formanova je leta jednoduse nehezka. Plus hnusny vlasy, predevsim ta barva, nehodici se k jeji divne barve pleti, obleceni, vsechno. Prijde mi neapetytlich.
Mne se Formanova nelibila nikdy no a ted je to primo des.
No. Ona je z těch Formanovejch ženskejch ta nejordinérnější, a to je co říct, on si na takový typy potrpěl
(ovšem Brejchová i Křesadlová byly proti týhle domovnici vyslovený distingovaný dámy).
Tereza Maxová je na tej fotke nádherná.
Možná je to nějaký optický klam, ale jestli ne, tak má ta paní něco hodně nepěknýho se silikonem... 
Ava jo taky jsem to videla. Hodne nepeknyho...vypada to jak činel
Ava To vypadá jako taková nalepovací silikonová podprsenka
!
A musím s politováním konstatovat, že synek zcela postrádá taťkův šarm. Je podobný mamině - ale ta je moc pěkná ženská. Nějak se tady ty geny neshodly
.
Co?! 

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.