razorblade Připomíná mi to nějakého komixového členovce, škorpióna nebo tak něco, brr.
VIP zjevy
A Co saty Jitky Cvancarove? Kdepak jsou?
razorblade Asi jsem teda jediná, ale mně sre to líbí. Takový zajímavý objekt, artefakt.
Ta paní je známá i něčím jiným, než že se rozvedla s boháčem?
Dadoo ja tu pani neznam vubec. Ale neni to uplne moje hobby, poznam mozna tak bohdalku![]()
Nadměrný náklad. ![]()

razorblade mně ty šaty připomněly toto:

Dadoo mně se to taky líbí.
Třeštíková desne tlaci na pilu...mi tak prijde. Ale ja jsem zaujata a strasne je mi protivna.
Ava mozna je to jen odraz svetel na ty sitce ve vystrihu?
Edit - myslim tu missku s mladym Bartoskou
Sweet Potato no eco a upcycle je chvályhodný, ale řekla bych, že není úplně nutný, aby to bylo poznat na první pohled :)
Lav jej, to by asi pani nebyla rada z takovy asociace, kdyz se chce nejspis pochlubit vypracovanym brichem :))))
razorblade jéda, břichu samozřejmě vsechna čest! Ale ty šaty, ty tři podprsenky tam prostě vidím...
razorblade Souhlas. Uznávám, že ta Dospivová má fakt úžasnou postavu, ale prezentovat ji tímto způsobem je trochu trapný.
Dtto Třeštíková. Navíc by všem kritikům řekla - logikou Instagramu - že závidí.
Fiction a pritom ta v tech satech s dlouhym rukavem ma ocividne taky krasnou postavu a pees ty saty to videt je. Sle v bulvaru se o ni asi psat nebude![]()
razorblade No přesně to mi taky vytanulo na mysli, že Šoposká v šatech bez výstřihu, s dlouhými rukávy a zahalenými kotníky je mnohem víc sexy.
stes Třeštíková mi byla kdysi sympatická, ale v poslední době mi leze na nervy. Na druhou stranu, její zaměřenost na sebe a svůj vzhled je pro mě hrozně fascinující!
Garfie pro mě spis nesrávací![]()
Dospivová je světová a my tomu nerozumíme. 
bram Prý je to od nějaké české návrhářky, která dělá eco a upcycle. Jméno jsem zapomněla.
Tak nejvíc eco by bylo asi přijít úplně nahá, ne? Takovýhle troškaření...
barbucha Počkej za rok, za dva...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje