Hanka H Já už asi nikdy z paměti nevymažu toto:

Hanka H Já už asi nikdy z paměti nevymažu toto:

Hanka H vypadá jak krutoprisnej ruskej oligarcha, co právě vstal z postele. ![]()
Ještě up and down!
Fiction Zlatej župánek!
Mně se ten Vaněk zdá hroznej. Jako trochu chápu, že se chce "prodat", ale osobně bych u stylisty uvítala čisté jednoduché oblečení, protože nemá stylizovat sebe, ale mě!
Prostě podle toho, jak sám sebe prezentuje, bych si ho nikdy na pomoc nevybrala, čekala bych že se bude hodit spíš Michalu Davidovi a tak podobně.

Sweet Potato ale účel to splnilo - všude se o ní psalo. A teď znovu. Může si odškrtnout povedenou akci.
Torrah Přesně tak.
Navíc to uz smazala s odůvodněním, ze se ji fotka nehodila do feedu ![]()
MP Meri Cooo?
Sweet Potato No. Napsala teda, že omluva platí ... akorát si ji už jaksi nikdo nemůže přečíst ![]()
Hanka H Tak kraťasy Habera X Vaněk ... já mám jasno !! Navíc Habera, to jsou osmdesátky (devadesátky?), dobrý a dlouhý nohy. Vaněk na fotce z roku 2019 a jeho metr třicet
..., tam to beru i jako vizážistický přešlap, takový (nedomrlý) tělíčko takhle voháknout. Vždyť si vyloženě škodí.

Sweet Potato no zjevně je Agátka dobrá šlapka ![]()
![]()
Tohle je o dost lepší, ale neuhlídal si bradavku
!

MP Meri Zrovna to čtu!
Já teda stihla i tu omluvu s původní fotkou...ty jo, ona asi nebude tak úplně v pořádku, co?
Ava Jeee, to mě teda nenapadlo, že to je jeho iniciála. Myslela jsem že to je F jako "Front" pro chvíle momentální dezorientace
zabilas!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.