VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 05. července 2022 06:08

Sweet Potato Jezis a #love lol 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 05. července 2022 06:09

Ta slecna v cernejch satech nesatech ma telo super, ale prijde mi jako takova Emily Rajtakowski nebo Kendall Jenner wannabe. 
Slecna nebo pani s ubrusem des teda. To me nejak uplne minulo. Je to spisovatelka nebo herecka?

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 05. července 2022 07:02

0zero7 Spisovatelka, navíc naštvaná, že ji oficiálně nepozvali, ačkoli napsala nějaký scénář! 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 05. července 2022 07:31

Garfie aha jo! Dik. Uz si vzpominam. V ubruse ma ranu. Libi se mi Smetana ve zlatym. 

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 05. července 2022 07:54

Garfie mne je trestikova nesympaticka, ale se vzhledem to nema nic spolecnyho. myslim, ze vypada vyborne, asi hodne cvici a resi i jidlo, protoze vypada, ze ma fakt hodne nizky procento tuku. vadi mi spis to, jak je hrozne kontrolovana.

co nechapu, je proc by se mela nekomu omlouvat. jako proc a komu, karlovym varum? tak snad bud mam koule na extravagantni outfit (kterej se teda v tomhle pripade fakt nepovedl, ale zase ona v 99 pripadech ze sta vypada fakt suprove) ale pak to chce zvladnout i komunikaci (treba haters gonna hate, nazdar), nebo na to koule nemam a pak se oblecu nejak primereneji. ne ze nejdriv odvazne a pak se budu omlouvat necimu jemnocitu.

Online 999
19484 příspěvků moje polička 05. července 2022 08:12

Lilly_Ku Já tu omluvu chápu jako reklamní tah. A ten model s ubrusem je vlastně reklama na to její tělo, ať už si ji sakra někdo všimne. Od rozvodu trochu blbne, pořád si fotí prosvítající bradavky přes tričko, umělý prsa bez podprsenky a další nevkusný fotky cvaklý jen tak "náhodou". Ale chtěla bych vidět chlapa, který by do toho šel, ona je fakt nesympatická. A když už ji tady drbu, tak krásný tělo má z jógy a hlídat si jídlo je v jejím případě nežrat.

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 05. července 2022 08:16

Lilly_Ku Tak ale mluví a píše se o ní - a to se sakra počítá, ne?

0zero7 Spisovatelka, podle jejího scénáře bylo i natočeno. Není to žádná sláva co píše, ale pokud to pojmeš jako hodně oddechovou záležitost..... Vycházejí z per českých autorů mnohem horší věci.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 05. července 2022 08:30

Lilly_Ku Jsem přesvědčená, že i ta omluva je reklamní tah.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 05. července 2022 08:38

Hanka H jezis. Mně přijde prisernej. Taky jsem kdysi cetla, ze nakupoval s nekym od Maresu hadry pro mimino, jakoze aby melo vystajlovany dupacky a rekl, ze Češi se neumi oblekat. Myslim,že něčím trpi...

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 05. července 2022 08:41
Reakce na Garfie:

0zero7 Spisovatelka, navíc naštvaná, že ji oficiálně nepozvali, ačkoli napsala nějaký scénář! 

​A jak se dostala na slavnostní zahájení, když ji nepozvali? 

Dřív mi přišla jen nesympatická. Teď už je mi jí snad i líto. Začíná být hodně trapná.

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 05. července 2022 08:43

stes A letěl Marešům do Paříže na otočku pro dudlík Dior, protože v Pařížské ho neměli

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 05. července 2022 08:47

Řvousenka jojo........tak jinak je neškodnej a lidi se aspon zasmejou. To teda Trestikovy hrabe daleko vic..

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 05. července 2022 09:00

stes Jojo, Vaněk se v mnoha rozhovorech vyjadřuje v tom smyslu, že Češi si nedovedou srovnat priority a neutraceji za oblečení. Neškodný určitě, ale věřím tomu, že může leckoho na .rat. V jednou  rozhovoru se ho ptali na částku , kterou dá měsíčně za oblečení - no bylo to v řádu desítek tisíc. Jasně, pokud to bereš jako jeho určitou pózu, stylizaci, pousmejes se.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 05. července 2022 09:04

Hanka H jistěěě

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 05. července 2022 09:31

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 05. července 2022 09:35

Matragi hodila oblicej snad pod kombajn...strasny. Vsechny tyhle s prominutim husy jsou fakt po zásluze k smichu. Kdyby aspon mela pricetny vlasy. Vice na Expresu...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. července 2022 09:41
Reakce na Sweet Potato:

Lilly_Ku Jsem přesvědčená, že i ta omluva je reklamní tah.

​A co teprve smazaná omluva a nová verze  Pěkná je bezdiskuze moc, ale přijde mi malicko nevyrovnaná. Tváři se, ze je nad věcí, ale její reakce tak rozhodne nepůsobí. 
Ten model byl strasnej, jestli byla omluva na místě nebo ne, asi neposoudíme nikdo. Co my víme, jaký tam mají dresscode a pravidla a pro koho. 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 05. července 2022 09:43

stes v akci je to ještě lepší! 

Online 999
19484 příspěvků moje polička 05. července 2022 09:45

MP Meri Určitě black tie a pro všechny.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 05. července 2022 10:03
Reakce na Řvousenka:

stes A letěl Marešům do Paříže na otočku pro dudlík Dior, protože v Pařížské ho neměli

​To spíš něco vypovídá o manželech Marešových... příčetnej člověk by ho za takovej nápad s rozběhem nakopnul.

stes 

Starej Matragi vypadá jak strejc Lojza, co si po zorání záhumenku rychle oblík sako po svakovi a zapomněl zastrčit košili do kalhot, než běžel do kostela... ještě že zmijovku nechal doma.