VIP zjevy
Co říkáte na takové košilky u chlapů. Na mě to působí zzenstile, ale to Adam Mišík ať má na sobě cokoliv.

Vari tak...na druhou stranu, modelka je o figure a ne o obliceji, jak je často videt...a postavu maji ok. Ale obe,vlastne vsechny, maji takovy jalovy vyraz, no
Tak Betty shrnula bych to presne pod dojem,ze je zženštilej celej
stes Mne se nelibi ani ty jejich postavy, na ctrnactiletou holku zadnej slagr. A myslim si, ze bez zname maminky by si devcata ani neskrtla.
Tak Betty to u kluka nejde moc dohromady s boxem. A přesto!
Vari presne... bez matky ani ťuk...postavy mozna vysportuji, ja mela na mysli mozna spis tu výšku.
stes Podle mě vypadá matka z těch tří nejlíp, holky jsou takové nějaké. Kubelková se mi líbí.
Tak jasně, že tu cestu na mola mají díky zname matce . Jinak jsou to mladé dívky, řekla bych tuctove.
Ava Jo jo, promiň, já vím že jsi to psala, jen že to Třeštíková věděla.
Tak Betty celé se mi to líbí.
Tak Betty Tady náhodou vypadá Dáda v obličeji docela dobře, resp. tak, že bych poznala, že je to ona.
Jinak ten ohoz nemá cenu komentovat, ona na sobě snad nikdy neměla nic hezkýho, kromě civilního kostýmu Xenie.![]()
stes tak ma decentni make up ![]()
Tak Třeštíková další díl :-). Srovnává ubrus s tímhle.

999 protoze proste neni normslni a chce bejt rebel!! Tohle mi fakt jako vyboceni z davu neprijde ani nahodou.
Chtela jsem se mrknout na nejaky jeji moudra, ma bohuzel zablokovano...to mela vzdycky? Nebo po ty traparne?
999 Třeštíková má fakt bordel v hlavě, chudák. V kontrastu k ní je vidět, jak loňskou aféru se satana v důstojnosti ustala Čvančarová. Ta si ještě dokázala sama ze sebe vystřelit i letos, když si ji dobíral tmbk.
notna to je pravda. Ona Čvančarová proste musi bejt fajn naturou, na rozdil od T.
Vari presne... bez matky ani ťuk...postavy mozna vysportuji, ja mela na mysli mozna spis tu výšku.
Ty nohy od X určitě nevysportuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje