Evaeva Asi to nebude ojedinělý:-). Ten kamarád tu svoji ženu taky učil plavat, lyžovat...prostě super strejda :-).
VIP zjevy
Sweet Potatodekuju, to sem se dozvedela i to, co sem vedet nepotrebovala
ovsem Elen Kejdová je taky skvely jmeno!
999 Mám v okolí úplně stejný případ. Taky už je déda a byli to spolužáci. Jen tam nebylo v začátku žádné drama.
Ale obráceně si neumím představit, že by mi syn přivedl domů nějakou moji spolužačku.![]()
Mha No tak já myslím, že jako rodič si to nechce představovat moc nikdo! Ať je to rodič chlapce nebo dívek;-).
Ale jestli kluci vypadaj dobře. Já nebudu starší než ty!:-D:-D:-D.
Renusatko Také máme v nejbližší rodině, sambova čerstvě dospělá dcerka chodí/žije se svým učitelem ze základky a matčiným kolegou, rozdíl 24 let. Co je zajímavý, že blízká rodina to celkem dává, ale nejbližší přátelé té rodiny (třeba kmotři) vůbec ne. Ten chlápek je ale celkem fajn, sambo to zvládá, byť mu to teda chvíli trvalo.
Ja nejaky vek vubec neresim,muz je starsi o 18let,jeho deti jsou ode mne 10 a8let,synovci stejne stary jak ja,syn ma dite s holkou starsi o 12 let od neho,muzuv syn starsi pritelkyni asi o 5let....komu zalezi na veku.![]()
Zarinya Jakoby nikomu, dokud tam nefiguruje třeba ta číslovka 17, to mě dost děsí! Máte to všechno tak nějak dost v normě:-D
Karja nojono,ale podle fotky bych ji 17nehadala ani omylem.
mne by vydesilo asi tak 15/16 ta 17uz mi az tak zvracena neprijde.
Zarinya Mně nepřijde zvláštní, když má muž mladší přítelkyni nebo i naopak o dost starší. Kdyby mi ale syn, teď ve 20, dovedl nějakou o dvacet nebo pětadvacet let starší, tak to bych teda zvládala špatně.
A neumím si pedstavit ani náhodou, že bych chodila s jeho spolužákem![]()
Renusatko tak ja bych spoluzaka syna nechtela ani nahodou.![]()
ja jsem holt na starsi.:-)
Sweet Potato pana neznam, ale neni nejakej celkove mrnavej? Nebo si fakt cilene vybira samy obryne?
Je. Velmi malej a velmi drobnej. :-)
Zarinya Jakoby nikomu, dokud tam nefiguruje třeba ta číslovka 17, to mě dost děsí! Máte to všechno tak nějak dost v normě:-D
![]()
Jako tohle je fakt Bohuš-Matuš-stajl.
Ale už! Neda si pokoj, dedek, a neda!
Kokoska Co by ne, když se nechaj? Blee
túdle
Leda výměnou za samba. Já mám taky ráda pohanku a ovesné vločky. Jak je na tom se zahradničením?
Já myslím, že těm ženám zaplatil, aby se s ním nechaly fotit. Takové trauma zaslouží kompenzaci.
Sweet Potato Mha ja myslim, ze z nej mely spis srandu nez co jinyho
A vlastně mám i opačný příběh, můj kamarád žije s dcerou svého kamaráda. Ten mu nejdřív rozbil hubu, ale dneska taky klid, i když z něj udělal dvojnásobného dědečka :-).
Tomu rozumím, já kdysi taky vybírala z otcovejch kamarádů
Byli rozhodně zajímavější a zábavnější než moji vrstevníci! Na rozbití huby nedošlo, ale jednou dvakrát bylo trochu dusno (vnoučata z toho nebyly) ![]()
Mha Výborně, zahradu máme v sutich samozřejmě, ale už tam má rajčata a papriky. A jako toho ti můžu doporučit vid, korunu neutrati, furt něco buduje, nic není problém, jen je to v delším horizontu!
Tak vidím, snacho, že my dvě se dohodneme.![]()
barbucha Jako že jsi fakt měla milence ve věku tvého otce? :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje