slniecko ach Fero...bozi clovek![]()
![]()
VIP zjevy
Teda z jinýho soudku, jak je teď všude Trumpový a jejích přátel plno... No, Ivanu sem tahat nebudu když ještě ani nevychladla... ale obecně teda, já ty amíky nechápu. Jak můžou bez zachvění koukat na něco takovýho? (nějaká kámoška prej) To na mě vyskočit zpoza rohu, tak s křikem a v hrůze uteču...
Já se vždycky divila, kde berou ty zjevy pro Dallas a podobný seriály, ale oni to maj asi prostě v krvi. Ne nadarmo se říká, že amíci jsou jen umytý rusáci. Co se vkusu týče, tak zcela určitě...
barbucha Co se ti nelíbí na té mladé kočce bez vrásek? ![]()
To je závist ![]()
barbucha jo, na tu jsem včera taky koukala
s těma umytejna rusáka to sedí
Jako já mám známou, která čeká dítě s jedním slavným spisovatelem, o čtyřicet let starším. ( 999 to určitě ví a ostatním nebudu jmenovat.) S jeho starší dcerou chodila do školy a tehdy pojala plán, že mít s ním dítě je prostě cíl jejího života. No... jako snad se i budou brát nebo co... ale já si to prostě nějak neumím představit.
Vzpomněla jsem si při těch úvahách, že mám známýho na den přesně o dvacet let staršího, než jsem sama. Občas jsme udržovali takový flirtovací konverzace, jiskření... asi i nějaký intimnosti bych si uměla představit, ale chtít s ním rodinu? Není to můj šálek čaje, nebo jak to říct
(Takže Jágrova holčička...
)
Aranel Jako teď se teda rozvedl jedné me mnohem mladší kamarádky táta. A jako o něm bych uvažovala, vzhledem k tomu že už děti mám. Jako hezkej moc není, ale je sympatickej, vysportovanej, prijemnej, chytrej a bohatej! Ale ségra mi říkala že s temahle dětma bych si stejně nikoho nenašla:-D
Jako já mám známou, která čeká dítě s jedním slavným spisovatelem, o čtyřicet let starším. ( 999 to určitě ví a ostatním nebudu jmenovat.) S jeho starší dcerou chodila do školy a tehdy pojala plán, že mít s ním dítě je prostě cíl jejího života. No... jako snad se i budou brát nebo co... ale já si to prostě nějak neumím představit.
Jako ale v jeho případě... to skoro, skoro chápu. Velký charisma.
Karja taky jsi napjatá a zvědavá?
brrr No ono to jde lehce zjistit,myslím, že moc slavných žijících spisovatelů kolem 70 asi nemáme. Ale já teda zadneho neznám. No a 70 je hrozně moc jako!
Karja ja jsem neprisla na zadneho slavneho zijiciho spisovatele nez na Viewegha a to by nemluvily o charisma, ze...
Karja No právě, já znám buď moc mladé nebo moc staré.
Proč je to tak tajný, my ho neznáme a jí taky ne![]()
baltik A ten je ,,mladej,, a zřejmě nemocnej asi.
Aranel Hm,hm,hm....Jak říkám, my se privzdelame aspoň:-D
barbucha ja som s týmto mala fakt reálne problém, prenajimali sme si byt od takejto pani, 70 za rok, a nosila minisukne, šortky ala hola r.t... a plastika všetkého co šlo, no ale proste v tej 70tke sa to už všetko rozpadá a je to fakt nechutne..ja som sa jej nevydržala divat do tváre, aj keď som sa snažila
.. to ma odrádza od akéhokoľvek zákroku, proste tie botoxy v starobe vyzerajú neľudsky až ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje