barbucha Souboj ctyr generaci, tak bych nazvala tuto fotku.![]()
VIP zjevy
Jarda vypadá taky trochu gumově.
Hahaha.
Ale zas to dítě vypadá, že má 5 pohromadě. Jednou se jí ptali na modeling a ona, že litala jen do Asie, že pro tuzemský trh nemá nijak zajímavý vzhled. Nebo tak nějak tak hezky to řekla, že prostě je ji jasný, že není zas tak úplně top,což tuto sebereflexi řada ji podobných postrádá.
Karja no vida ju, devcicu. Nakonec bude z nich mit nejvic rozumu.![]()
btw...Proc mi nekdo nerekl, ze muzu delat modelku v Asii?![]()
Luna Nooo jako určitě má každá oblast svy preference, určitě bychom se někde upichly!
Luna Druhá otázka, zas jestli si modelingem představuje každej to stejný. Pašeračka Tereza přece taky jela za modelingem do Pákistánu nebo kam:-D:-D. Tak jo!
KarjaTak jet do Pákistánu za modelingem, na to už musíš mít fakt vysokou školu života.![]()
KarjaTak jet do Pákistánu za modelingem, na to už musíš mít fakt vysokou školu života.
Hušková o tom právě začíná psát knihu, pravda vyjde najevo prý, tak třeba se dočteme návod, jak kvalitně na to se tam dostat:-)))
barbucha nez jsem si fotku zvetsila, mela jsem dojem, ze ma Andrea na hlave ty drcky 3 ![]()
Karja někde teď říkala, že už modeling nedělá, že se stará o Jardovu značku. Jestli to teda nebyl někdo jiný ![]()
![]()
Evaeva Jj, teď se stará o Jardu, nemůže nikam jentak letet.
No ty Jágrovy přítelkyně už jsou taky na hraně cringe.
Kokoska
Přesně, jsem si říkala, že vypadá tak africky, že jako mile překvapila! ![]()
Luna Volopich je starší než Jágr jen o osm let, to není jiná generace
Úplně jsem se v tom ztratila.
Kdo? s kým? kde? Koho?
SunEclipse No jeste abych si zjistovala, kdy se narodili
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje