999 To skoro měla ségra, a vzhledem k tomu, že jsme z druhého manželství, tudíž tátovi už rozhodně nebylo dvacet, když se ségra narodila, tak to doma dělalo poněkud dusno. Byl starší zhruba o 32 let, jí bylo něco přes dvacet.
VIP zjevy
Mohučanka Tak to je slušný :-). Jako oni i chlapi 50 + můžou být pěkný, ale nic pro mě :-). (Teda kromě toho pěknýho 50 +, kterej vedle mě stárne :-). Ale i ten je mladší.)
999 jako že můj muž je o 4 roky mladší než můj otec a dcera mého muže je o rok starší než já
Mohučanka to je taky hustý! A byl to nějaký rodinný přítel?
Vincenzina To je taky dobrý :-).
S mužem ve věku našich rodičů chodila i ségra. Několik let. Navíc to byl slovenský Maďar.
Ne, nebyl. Byl to úplně cizí chlapík. Segra měla takové období, kdy tíhla ke starším mužům, měla ještě nejmíň dvě vážnější známosti starší nejméně o 12 let. Ti aspoň nebyli ženatí a byli bezdětní.
Mohučanka no mně to s přítelem rodičů přijde asi horší...teda přišlo, dokud si nenapsala o tom, že byl ženatý. Tvým rodičům se úplně nevidím.
Mohučanka moje dcera chvili randila s chlapikem o 12let starsim, rozvedenym, se dvema detma. Kdyz se to dovedela moje mama, hystericky jecela na me Zakaz ji to! No tak jiste, ja rozvedena a podruhy vdana za rozvedenyho s ditetem jsem na to ta nejlepsi osoba. Ale dceri nerekla nic, to si nedovolila.
Kokoska mne tvoja mama pripomína moju, veľmi často, keď o nej píšeš
letfenixa napodobne. Ta moje taky dokaze vykladat diteti, ze kdyz nebude jist, nevyroste a vsichni se mu budou smat ![]()
barbucha Jako že jsi fakt měla milence ve věku tvého otce? :-)
No když mi bylo dvacet, tak jemu s bídou pětačtyřicet, žádný zle! ![]()
To je fakt už zoufalství ![]()

barbucha Teď si nejsem jistá, co přesně myslíš- jestli Jardu s tím dítětem, nebo přirozenou a vkusnou krásu paní Volopichové.
barbucha Teď si nejsem jistá, co přesně myslíš- jestli Jardu s tím dítětem, nebo přirozenou a vkusnou krásu paní Volopichové.
![]()
Myslím samozřejmě to druhé. Přes ty její cec... eh, vkusné vnady jsem vlastně chudáka Jardu úplně přehlídla!
barbucha No mám o něj trochu strach, aby mu třeba nevypíchla oko...
LavJardovo dítě jsem videla i s Jardou několikrát a tedy live to není nic pěkného plus dítě je trochu, ...no není ani pěkná
barbucha Ta Verešová je fakt urputná![]()
barbucha Tyvole. Totiž tyvolopichu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje