Mha PLAVKY!
A trenky pod nima namoudušinapsíuši nenosí. Zas tolik si jich tu nekoupil, aby je ráchal v moři.
Mha PLAVKY!
A trenky pod nima namoudušinapsíuši nenosí. Zas tolik si jich tu nekoupil, aby je ráchal v moři.
Sweet Potato chyba, kdyby si každý den vypral v moři, stačily by mu jedny ![]()
MP Meri vysusena mrtvola jsem vzdycky z letadla... a vybrat si mezi tema dvema stavy je jako vybrat si mezi morem a cholerou![]()
Sweet Potato
Ublemcaná mumie je přesný! Ještě před pár lety jsem byla jen ublemcaná a teď k tomu i mumie.
...nooo...když jsme u té ublemcanosti..top je takové to vlhké vedro,kdy je taková vlhkost,ze se slušnej člověk ani nemůže zapotit..ale stalo se mi to naposled v únoru v tropech v pralese na výletě na koních
to byl nápad
bahno po kolena,vlhko,sem tam déšť...a to jsem s sebou měla plátěnou COS tašku a tu jsem musela vyhodit
(nešla vyprat)
MP Meri
Teda jsem ráda, že v tom nejsem sama, jenom abys věděla, věkem se to nelepší
Blbost. Já vypadam s věkem čím dal lip a nehodlám na tom nic měnit ![]()
No tak o tom jsem nedávno přemýšlela, jak to vlastně je, prohlidla jsem si staré fotky a myslím, že to je celé o sebevědomí.
Celou dobu mladosti jsem byla v kategorii výrazná nebo zajímavá, tak jsem rozhodnuta na stará kolena být krásná babička. A kdo bude odporovat, toho přejedu invalidním vozíkem. ![]()
Mha Umlátím francouzskou berlou ![]()
Z tebe ale už jde opravdu strach![]()
pamatujete, jak se tu probiraly saty pani starostky? razorblade po nich patrala - tak jsme je potkaly
A už je máte obě? ![]()
barbucha hele jakmile nas nekde zvolej do zastupitelstva, hned po nich skocime ![]()
Jen se nevymlouvej! Hele tady si tetiny z Turecka houfně vozej i lujvytóny, tak ten diór k tomu, a budete za dámy! ![]()
Mha Tak já si trochu pomohla plastikou, takže u všech starších fotek si říkám "jé, to je ještě před plastikou, no ještě ze jsem si to nechala udělat
". Ale tak celkove já jsem víceméně spoko furt. Nedostatku je tam hromada, jsem si jich vědoma (třeba ta vysusenost), ale nějak se tím netrapim.
barbucha no uvazuju nad sandalama MK ![]()
No jo, mě pomáhá, že čím dál hůř vidím. A jak špatně vidím, tak jsem taky spokojená. Priorita je oddálit ty berle a vozík ![]()
barbucha hele jakmile nas nekde zvolej do zastupitelstva, hned po nich skocime
Bez nich vás ale nezvolej! ![]()

Sweet Potato mlceti zlato, mluviti stříbro, Žilkový by hodně prospělo. To je zas blábol.
MP Meri
No jo, mě pomáhá, že čím dál hůř vidím. A jak špatně vidím, tak jsem taky spokojená. Priorita je oddálit ty berle a vozík
![]()
A o tom to je. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.