Karja Uvažujeme stejně, taky jsem zjistila, že je Šabach už docela dlouho po smrti.
VIP zjevy
Karja napadá mě Vondruška..., ten je starý dost
Karja Mne napadá jen jeden, tuším 62, kterej by asi mohl být zván charismatickým.
Aranel Ježíš, Jáchym Topol
brrr58, není moc mladý?
Karja
můro
Tak me napadl jeste patrik hartl (jen kategorie znamy spisovatel, ne charismaticky), ale ten je moc mlady a jeste jaroslav rudis, taky mlady
Černá kočka Za 3 týdny mu je 60. A dcera je ročník 97, takže té Aranel známé by bylo 25. To by šlo, ne?
Kundera
..pres 90, to asi nepasuje do vzorce...
brrr Tak to jsem spatne googlovala. Aranel nepsala kolik ma jeji znama, ale myslela jsem, ze hledame plus minus sedmdesatnika. To by sedelo spis na toho Vondrusku.
Jako uplne prvni me napadl Hartl, ale to je jeste mlade
.
60 je Kosatíkovi. Vím, že je to subjektivní, ale tam mi opravdu nesedí to charisma...
brrr vyhrává bludišťáka a já už sem nikdy nebudu psát žádný záhady ![]()
Černá kočka Právě pak Aranel dopsala, že je mu 60 a známá je spolužačka starší dcery. Ale třeba to není on
brrr Já na něm myslela, akorát neumim počítat a myslela jsem, že už je mu 62. ![]()
Tak me napadl jeste patrik hartl (jen kategorie znamy spisovatel, ne charismaticky), ale ten je moc mlady a jeste jaroslav rudis, taky mlady
Rudišovi je teprv 50, ale tam bych to charisma teda viděla!! (Možná si pletu charisma a ego, ale tak co už)
Aranel piš
Podle fotek se charisma asi neda vubec soudit, treba u Jachyma Topola bych ja na fotkach zadne charisma nenasla, ale verim vam ze nazivo to je neco uplne jineho.
Aranel a teď se musím vrátit na začátek drbaty, co ten spisovatel vlastně provedl?
Prosimvas napiste mi to nekdo do SZ nebo na instaci, az se to zjisti![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje