VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 08:07

999 Uprimne ja taky, mit na krku tri deti, ktery ma jejich otec na starost dva vikendy v mesici, tak si ty volny dny taky radsi poradne uziju :-).

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 08:11
Reakce na Ignis:

continuity tak nedík za připomenutí májových brouků, já tu hrůzu už úspěšně vytěsnila

Zrovna nedávno jsem si říkala, jestli jsem nezačala stárnout, když mi současná česká hudba v rádiích přijde v lepším případě nezajímavá a nudná. 

​Já bydlím a dojíždím do města tam, kde nám v autě hraje jen Blaník, Impuls a Čr1, jsem taky zoufalá ze současný český tvorby hraný v rádiích. Navíc teda úplně zoufám z Marka Ztracenýho, jeho písně stále jako by je psal své ženě, kterou už asi 150x požádal teatrálně o ruku a stále si ji asi nevzal. Mám pocit, že si na tom založil svůj "projev". A instacelebrity ho žerou.

Online Garfie
28617 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 08:30

Beranka Mě taky, ale je mi to trapný!

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 08:32

Beranka teď jsem viděla billboard na téma společný koncert Klus a ztracený, no fujtajksl:D

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 08:55
Reakce na Garfie:

Beranka Mě taky, ale je mi to trapný!

​Já Ti věřím :-)

Offline Fakirka
2228 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 09:56
Reakce na Beranka:

​Já bydlím a dojíždím do města tam, kde nám v autě hraje jen Blaník, Impuls a Čr1, jsem taky zoufalá ze současný český tvorby hraný v rádiích. Navíc teda úplně zoufám z Marka Ztracenýho, jeho písně stále jako by je psal své ženě, kterou už asi 150x požádal teatrálně o ruku a stále si ji asi nevzal. Mám pocit, že si na tom založil svůj "projev". A instacelebrity ho žerou.

​A ještě se mi navaluje že skupiny Jelen. To je peklo nejpeklovatější

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 10:04

Fakirka Jeleni mi zatím nevaděj.

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 10:16

Beranka Fakirka Ja Jeleny videla na nejakym festaku a byt mi ta jejich hudba nic nerika, tak nazivo to nebylo vubec marny, ten jejich frontman je strasne sympatickej a sla z nej obrovska energie.

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 10:22

Vari Já je taky viděla loni naživo v rámci festivalu a bylo to docela dobrý a zjistila jsem, že nějaký písničky znám, jen jsem nevěděla, že to jsou Jeleni.

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 10:41

Včera cestou autem jsem poslouchala rádio, mně ty texty jdou jedním uchem tam a druhým ven, takže pohoda, žádnou újmu na psychice to nezpůsobilo. Ale asi to zároveň vypovídá něco o jejich kvalitě. Jen když jsem zaskočila dopoledne na zahradu a ze stadionu před fotbalem řvalo rádio Impulz, hučí mi od té doby v hlavě něco o Popelce, že "holubi odlétli, přeber si to sama". Tak to si pamatuju, protože to jsem celá já, všechno si většinou vyžeru bez pomoci

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 10:46

999 A tak to chápu. Ale z jejího pohledu bych to luxusní š. nečekala a z pohledu Stropnický ho bych už asi hledala někoho jak říkaval můj učitel, kdo mi ráno donese rohlíky když nebudu já moct:-D, s touhle holkou bych na to nevsazela. Ale tak asi teď vsadil na to š. a ošetřovatelku bude hledat v pátým kolem! Ona by mu Veronika asi ty rohlíky taky nenosila. 

Ty jo to je rozbor, ne že mě tady zas vyhjetujete za psychologické profily, jsem na mateřský, co mám dělat. 

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 10:59

Karja Kolik je Stropnickýmu? A kolik tý jeho mladý? Nechce se mi gůglit.

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 11:07

Beranka Haha, flejm na Jeleny tady jede už po několikáté. Až díky jednomu z nich jsem zjistila, že pár jejich písniček znám a ouha, líbí se mi.

Offline Aranel
6680 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 11:09
Reakce na Luna:

continuity Ja taky ne. A co nesnasim uplne nejvic, tak jakykoliv "cesko- slovensky" song. Vetsinou chlap Cech a slovenska zpevacka, vlastne vzdycky, ne vetsinou. Stereotypni, dementni a zbytecny. Fnuk fnuk, vcera jsme si rozumeli a dnes nemuzem najit spolecna slova. Bych blila. Pardon.

​Každá česká vlajka má slovenský klín!

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 11:10

Beranka Ji je tuším velmi lehce nad 30, na těch pár fotkách vypadala pohledná, a jako ten její post nedokážu odhadnout jestli je jako šikovná nebo prostě vaří kafe:-D. Stropnickýmu asi 65. Asi se mají prostě hodně rádi. 

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 11:17

Aranel si myslím, že sis to špatně vyložila, soudím, že  Luna nemá nic proti Slovákům, ani proti slovenské hudební tvorbě, jen se jí nelíbí ty konkrétní duety

A nebo jsem si to špatně vyložila já, a postuješ  ukázku nějakého dalšího sogu, který neznám

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 11:20

SunEclipse haha, já myslím, že sis špatně vyložila příspěvek od Aranel

Offline Aranel
6680 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 11:38

SunEclipse Jo, to je citace z refrénu jedné písničky od Chinaski, která je dokonalým příkladem nešvaru popisovaného Luna .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2022 11:41

Sweet Potato mně se jeleni taky líbí, a oproti Broukům z májové louky to jsou v podstatě básně

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 11:43

Aranel nojo, všechno má dvě strany - rádio neposlouchám a tak tyhle produkty díkybohu neznám, ale pak mi bohužel chybí ten kontext a neumím příspěvek jednoznačně rozklíčovat