Já ji měla hrozně moc ráda, když jsem byla malá. A jo, myslím, že měla hezký i dlouhý život na to, jak ji trápilo zdraví. Měla nezaměnitelný hlas. A vlastně mi zůstala sympatická, i když už jsem její hudbu nijak nevyhledávala.
VIP zjevy
stes Já jsem to už psala vedle. Já měla její písničky rada a mělo ji rado i moc mých mladých kamarádů, ale z různých okruhu kluci z party, holky z vejsky, seger kamarádky ji žraly, od mého byvaleho přítele parta. Hanka hrála snad na každé oslave, chodili na ni i na koncerty;-). Bude tu chybět;-(
Karja To mi říkala dnes moje dcera, která má spoustu partiček a tudíž spoustu večírků :-). Aby to stálo za to, musela se hrát Hanka :-).
999 No jako fakt každej má tu svoji;-). Já mám Maluj zase obrázky:-D.
Karja Moje dcera taky :-).
Karja Já taky.
A pak ještě Bludička Julie. ![]()
My si dneska na akci plny metalistu pousteli Muj cas...
Hany Zagorové je mi líto, neměla jednoduchý život a i přes její diblíkovatost mi byla sympatická. Ale teda večírky mladých lidí s její hudbou jsou teda pro mě velký WTF.
Sweet Potato No jestli to tak je, tak je to teda hodně hustý, skoro mi ho začíná být líto...
Garfie a to ja bych rekla dobre mu tak!
Litost ani nahodou.
Zarinya No jako dobře mu tak, to je jasný! Říkám skoro ![]()
Lav já byla s kamarádkami po maturitě, takže v 19, na dovolené a pouštěly jsme si tam Hanku na střídačku s Divokým Billem a Kabátama ![]()
LavTohle si vždycky říkám, když jsem někde na akci a mlaďoši 20+ chtějí od Michala Davida- Pár přátel stačí mít.
Kan to zpíval na agitkách socanů, ne?

Kan Oni nemají předsudky. Vždycky mne dostane, co hraje naše onladina u táboráku. Klasiku, co jsme hrávali i my, folkárny, Kryla, S+Š. Něco nových českých - Poletíme, Jelen, většinu neznám. Hodně anglických - od aktuálních až po rockovou klasiku. A mezitím klidně Nonstop nebo Holky z naší školky.
Sweet Potato jojo, u táboráku jsme taky prokládali Kryla Vysáčema a Duhovou vílou ![]()
Sweet PotatoTak ono dávat Kryla a Michala Davida do jednoho ranku není až tak absence předsudků, jako spíš to WTF. Do přiznání teda patří, že Holky z naší školky byla první píseň, co se mi líbila, ale teda byly mi 4.
No tak kdyby moje děti u táboráku ujizdely na Michalu Davidovi, tak přemýšlím, kde jsem udělala ve výchově chybu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY