continuity Jo, presne.![]()
VIP zjevy
Jako že jim to má někdo zakázat? Dělat puberťákům kázání? Ale no tak.
Sweet Potato to přece nikdo nepíše.
continuity
Michala Davida si nepamatuju, toho jsme měli rádi jako malé holky, ale Holky z naší školky jo![]()
Evaeva já teda rostu i z některé současné produkce. Hitem naší dovolené se stalo: máš v hlavě brouky z májový louky.
Nechytli jsme totiž na dovolené Beat, jen Impulz. To je jedna katastrofa za druhou.
continuity hele oproti tomuhle je dobrý i Michal David
To jsou, myslím, Mandrage, ne? Ty maj samí lepší texty.
continuity my poslouchame k snidani radiozurnal a teda ta soucasna ceska produkce ma opravdu hrozne texty
Hany Zagorové je mi líto, neměla jednoduchý život a i přes její diblíkovatost mi byla sympatická. Ale teda večírky mladých lidí s její hudbou jsou teda pro mě velký WTF.
![]()
taky mě překvapilo, ze to poslouchá někdo pod 60.
Názor odborníka.
https://twitter.com/pavelnovotnak/status/1562813559444189184?s=21&t=YWpFepjymf93XW3axifDcg
já vůbec nechapu, co tím chce rict a ctu to ponekolikaty
ze bulvár sytej milenky asi chápu, ale ten zbytek?
Potrefenáhusa Nevim, jestli to chapu spravne, nemyslel to Novotny tak, ze kdyz delal v bulvaru, ze ma tu zkusenost, ze milenky vyuzivaly bulvar, aby urychlily rozpad vztahu s puvodni partnerkou a naopak bulvar vyuzival ty milenky k ziskani unformaci?
Potrefenáhusa jak píše Černá kočka , podle něj to práskla Nesvačilová. Zdá se mi to logické, má na rozpadu vztahu největší zájem.
Mirka. Černá kočka taky tomu tak rozumím.
Nechápu tu slečnu, čeho chce vztahem s panem Kolečkem získat, vždy už opustil dvě ženy s dětmi, to si opravdu myslí, že jí to časem neudělá?
zlatahouba bude to jiné! Ona je přece ta pravá.![]()
Lamicka přesně, ty předchozí mu nerozuměly, ale teď, teď! je to ta pravá osudová láska ![]()
zlatahouba presne..
a ja nechápu tu Kristynu a O. Malého... co ji láká na tom, mít dite se skoro šedesátiletým sušinkou, který už má několik dospělých dětí. Mne to přijde dost odpudivy, asi už chtěla mít dite.. Bydlenkovsky pořad neznám, určitě si pustím ![]()
Malenge Aneb jak lkala jedna známá "jak mne může podvádět, vždyť mne miloval tak moc, že kvůli mně od manželky s dětmi odešel?!"
Evaeva upřímně já tu současnou popovou produkci nejsem schopná vůbec rozklíčovat. I zvukově mi to přijde všechno na jedno brdo.
Stejný hlas, stejné aranžmá.
continuity v tom s tebou naprosto souhlasím. Já nepoznám jednoho zpěváka od druhého a skupinu ani omylem. Vše mi přijde strašně stejné.Občas někdo vynikne, ale spíš v negativním smyslu.
Sweet Potato Tohle mi řekla kamarádka, která měla dítě s chlapem a on už to udělal taky 2x. Strašně překvapená, že ani ona není ta osudová. Musím říct, že osudová nebyla ani ta čtvrtá
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY