VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 15:34

continuity Ja taky ne. A co nesnasim uplne nejvic, tak jakykoliv "cesko- slovensky" song. Vetsinou chlap Cech a slovenska zpevacka, vlastne vzdycky, ne vetsinou. Stereotypni, dementni a zbytecny. Fnuk fnuk, vcera jsme si rozumeli a dnes nemuzem najit spolecna slova. Bych blila. Pardon.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 16:47
Reakce na Tulipe:

zlatahouba presne..

a ja nechápu tu Kristynu a O. Malého... co ji láká na tom, mít dite se skoro šedesátiletým sušinkou, který už má několik dospělých dětí. Mne to přijde dost odpudivy, asi už chtěla mít dite.. Bydlenkovsky pořad neznám, určitě si pustím

​No a ten Stropnický? Je ještě starší. Sice zde nejde o dítě.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 16:49

zlatahouba to jsem ani nechtěla psát, že celému tomu cirkusu věčných výměn partnerů nerozumím. Jestli je pan K. tak převelice zmítán emocemi? Navíc ta N. už taky není nějaká lehce zblbnutelná elévka, či? 

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 16:52
Reakce na Ronna:

​No a ten Stropnický? Je ještě starší. Sice zde nejde o dítě.

​možná, zatím ...

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. srpna 2022 16:58

Ronna to ale porad vsude siri Zikova, nebo ?

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 17:07

Antje Asi ano, úplně to nesleduji, jen jsem si říkala, že to má v jeho věku zapotřebí. No asi má.

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. srpna 2022 17:09

Ronna kdovi, spinu na nej porad  hazi Zilkova, on mlci.

Treba je to cele jinak .

Offline stes
9418 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 18:22
Reakce na Luna:

continuity Ja taky ne. A co nesnasim uplne nejvic, tak jakykoliv "cesko- slovensky" song. Vetsinou chlap Cech a slovenska zpevacka, vlastne vzdycky, ne vetsinou. Stereotypni, dementni a zbytecny. Fnuk fnuk, vcera jsme si rozumeli a dnes nemuzem najit spolecna slova. Bych blila. Pardon.

Do kamene tesat. Mám to na 100% stejne

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 18:43

Ronna Tak zase Stropnický je přece jen jiná liga. Tam si umím představit, že i když už je poněkud omšelý, pořád má co nabídnout. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 18:47

continuity tak nedík za připomenutí májových brouků, já tu hrůzu už úspěšně vytěsnila

Zrovna nedávno jsem si říkala, jestli jsem nezačala stárnout, když mi současná česká hudba v rádiích přijde v lepším případě nezajímavá a nudná. 

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 19:12

Ignis hudba se ke mně většinou dostává prostřednictvím radiozurnalu v autě. V poslední době začali vice hrát Chinaski a podobné. Minulý týden jsem v půlce nějakého hitů nevydržela a prepla to na audioknihu. Ještě jsem nenašla odvahu zapnout zase rádio. 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 20:31

Ronna Na toho Stropnického mám osobní tip, že se na něj ta holka vykasle. Ona nevypadá úplně blbě a je mladá. On odejde do nějaký diplomatický penze a už nebude tak atraktivní postavením. Nebo co mu můžou nabídnout? Nevim. Ale myslím, že nakonec ostrouha, uvidime, necháme se překvapit! 

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 28. srpna 2022 21:38

Ignis hele, je samozřejmě i dobrá až výborná česká tvorba, jenže se to samozřejmě nehraje na těch mainstreamových F1 a Impulzech. 

My jsme si kvůli tomu vyhledali i playlist a docela mě překvapilo, že nehrají nejenom stejné interprety, ale taky i stejné písně furt dokola. 

Online Garfie
28617 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 05:45

Karja Taky si myslím, že ho jen tak použije v kariéře. Ale pořád jsem nesebrala odvahu zeptat se té moji kamarádky na ambasádě v Tel Avivu, co si o tom myslí ona!

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 06:55

Garfie Myslím, že možná i Stropnický ppčítá s tím, že to nebude na moc dlouho a pak bude mít od ženských nadobro klid

Online Garfie
28617 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 06:57

brrr  To je ovšem geniální řešení, které by mě samotnou nenapadlo, ale dává smysl!!! 

Offline 999
19889 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 07:46

brrr Garfie Karja Já se jednou ptala kamarádky na perspektivu vztahu, do kterého se řítila a ona mi odpověděla, že i kdyby to bylo u jen na pár let, za to luxusní šu...í jí to stoji :-). 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 07:50

999 Ja mam taky pribuznou, co po druhym rozvodu mela par takovejch vztahu, nikoho si domu nenastehovala a rikala mi, ze si uziva to obdobi, kdy ji chlap obletuje a v posteli je to super, rodine nikoho z nich ani nepredstavila. Tesne pred padesatkou si teda nasla klasickej vztah, co uz par let trva.

Offline 999
19889 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 07:55

Vari Myslím, že bych to dělala stejně :-).

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 08:07
Reakce na Garfie:

Karja Taky si myslím, že ho jen tak použije v kariéře. Ale pořád jsem nesebrala odvahu zeptat se té moji kamarádky na ambasádě v Tel Avivu, co si o tom myslí ona!

​Ale to by mě zajímalo...;)