Když jsme u coverů, slyšela jsem nedávno vtipnou poznámku, že Bob Dylan je nejznámější skladatel písní, které pak nazpívá a proslaví někdo úplně jiný.![]()
VIP zjevy
vydratarka Mumuland nazpivat v AJ a poustet jako letni hit, tak je multimilionar. Melodie velmi chytlava. Prihazuju Gejzir.
Ty jamo trimetrova, montér v kvartyru, jezis to byly písničky co si naši vždycky pouštěli v autě na dlouhé streky, na mě úplně dychla nostalgie:D a je cover i dívka s perlami ve vlasech?
rasaNori Jojo. Cover madarske Omegy
Jos já si nemohla vpomenout![]()
Václav Neckář / Leonard Cohen - Suzanne
Václav Neckář / Peter Sarstedt - Kdo vchází do tvých snů má lásko / Where do you go to my lovely
0zero7 Taky Podléhám je prastará písnička... já jsem mívala Chinaski ráda, ale končilo to tak rokem 2007. Dneska je to děs běs.
jo to je presny! Jeste si pamatuju, ze se mi v te dobe libilo Ty a tvoje sestra, asi No Name? Ale nevim, kde skoncili vubec. Zas jsem desne pozadu, pardon!
0zero7 jojo, no name
Myslím, že hrají pořád, ale popravdě neznám žádnou novou písničku
0zero7 ty nemam rada...zdaji se vsechny ufňukany, lkaný a utahany
A navyšuju level...ted teda spis snizuju..čo také Horehronie. Prosim, slovenština se mi hrozně libi a slovenske kolegy bych poslouchala nejradeji kazdy den
Čendu jsem neznala, a bylo mi dobře ![]()
LadyMary LOL Rottrova a Jacksons 5, haha
stes 0zero7 Evaeva Písničky No Name se mi líbí, Ty a tvoje sestra hrají i dost v rádiu. Ale byla jsem na jednom koncertu a ten zpěvák buď neměl svůj den nebo je prostě neprijemnej a arogantní už od prirody:-D. Jeden můj známej má kapelu, už leta, asi mainstreem bych tak řekla, ale vůbec je nehrají v rádiich, nedávno podnikl nějakou akci typu ,,proč nás nehrají v rádiich,, ale nevím s čím jak pořídil:-D. Nicméně furt je nehrajou:-D
Spinarova - Jednoho dne se vratis je bozi cover
I Gott Ukazu ti cestu rajem (Elvis - Crying in the chapel. Libi se mi i Vondrackova A ty se ptas co ja, ale mam to desne ovlivneny rannym detstvim. Babicka milovala Je jaka je, to je myslim Italskej original. Je toho mraky fakt, hrozne me to bavi se tim probirat.
I teda zahranicni cover verze, ted mi jede cover You're the one that I want z POmady od Julia and Angus a super.
Jos Sound of Silence mám taky ráda. A jízdu krasobluslařské dvojece James a Cipres na tuhle píseň úplně miluju. Oni teda jedou na přezpívanou od někoho jiného. Ale i tak
to je bozi!!
Ta verze je od Disturbed, je docela znama a super! :)
Jitka77 Zich se Spirituálama.
Starý gheto.Dušan Vančura psal krásné texty. Měla jsem strašně ráda cover, který napsal pro Frantu Nedvěda, Devatenáct let. Strašně dlouho jsem si myslela, že to je vyznání celoživotní lásce, manželce, ve které navzdory rokům pořád vidí tu devatenáctiletou.
Zjištění, že ji napsal pro devatenáctku, kterou si ulovil asi v šedesáti, to byla ošklivě rozkopaná bábovička.
...a já jsem si doteď myslela, že to zpívá ten jeho brácha, kterej měl furt nějaký ty mladý holky..to jsem nevěděla, že i Fr. je stejnej, měla jsem ho za jaksi solidnějšího
. Tos rozkopala najednou dvě různý bábovičky
.
Václav Neckář / Leonard Cohen - Suzanne
Václav Neckář / Peter Sarstedt - Kdo vchází do tvých snů má lásko / Where do you go to my lovely
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY