VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 20. října 2022 07:30

711990 taky mě napadlo, že to je fejkový focení (nebo třeba jen plakát), aby se mohla před Agu vytahovat. A na finální obálku pak dají něco, co přijde sexy normálním chlapům a ne jenom uchylum.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. října 2022 08:08

andulka01 presne:D

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 20. října 2022 08:31
Reakce na 0zero7:

Karja jsem ti vyguglila i ty dalsi, he, jak se vali na kocicich hlavach u fara v necem co vypada jak kojici podprda, ou jehttps://www.super.cz/982808-prvni-ceska-tehulka-se-svlekla-na-titul-panskeho-casopisu-olga-lounova-pozovala-s-rostoucim-briskem.html

​Ježiš to je strašný. Prý sexy?! No možná, ale pro hodně divnou cílovku.

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 20. října 2022 09:17

Za mě je nejhorší ta fotka s koněm.

Zajímalo by mě, jestli byl příčetný ten, kdo vymyslel, že ji nafotí v těhle pózách. Chápu, že ona je jen figurka, ale snad má Playboy nějakého editora, šéfredaktora.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 20. října 2022 09:18

brrr Tak on Playboy se dost zhoršil... ale že až tak

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 20. října 2022 09:49

Ja nemám nic proti tehotenskemu focení ani sexy focení a vlastně ani proti tehotenskemu sexy focení, pokud je to břicho malý, ale měl by to fotit asi někdo kdo sexy je:-D. Ne Olga no! 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 20. října 2022 09:57

No tak ty fotky jsou teda otřesné, popisky tomu dodávají další level. Olga byla dle mého nevkusna odjakživa, tak mě to nijak nepřekvapilo. Ale komentovat těhotnou, ze je jak napitý klíště, tak z toho příměru se mi udělalo regulérně zle.

Offline Aranel
6683 příspěvků moje polička 20. října 2022 10:22

brrr Přesně, ten kůň... Jako běžně se těhotný v prádle mazlí s koněm??

Ta ležící fotka mi připadá nějaká divná, jako by to byl výřez Olgy vestoje nafotošopovanej na auto.

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 20. října 2022 10:27

MalengeZle se mi neudělalo, ale to přirovnání má stejnou úroveň jako ty fotky. Lounová je nevkusná neuvěřitelně, fotky strašný. Ale jak by měla asi tak vypadat těhotná jinak?

Jak leží u toho auta, to je jak kdyby se jim při tom focení zhroutila a sjela z té kapoty na zem

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 20. října 2022 10:34

Malenge souhlasím.

Offline Marbuša
1431 příspěvků moje polička 20. října 2022 11:42
Reakce na Kan:

andulka01 Přesně, napitý klíště. Jsem konzerva, přijde mi trapný i to párový těhotenský focení i když jsou oblečení, srdíčko z dlaní na pupíčku, tatík s uchem tamtéž. 

​Já myslela, že jsem divná, když ses nad těmahle fotkama nedojímám. Že jsme špatný rodiče, když jsme takový fotky netvořili. Na druhou stranu, na přelomu 80. a 90. let to ještě nebylo v módě. Naštěstí.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. října 2022 11:48

Marbuša To bude dobou, všechno hned sdílet, vykřičet do světa, ukázat všude a všechno. My to taky prožívali, ale intimněji, snímky z ultrazvuku jsme měli jen dva a viděla jsem je jen já a muž. Komu jinýmu to taky něco řekne, že.

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 20. října 2022 12:48

Marbuša Kan Neni to jen dobou, ja o tehotenskym foceni ani neuvazovala, v zrcadle jsem se blejskla presne dvakrat, jedna fotka z toho je tri dny pred porodem a obcas na ni nevericne kouknu. Ultrazvuk videli jen nasi a jo, mamka se nad tim docela dojimala. Ale ja na tehotenstvi celkove nevzpominam moc dobre, celou dobu jsem se strasne bala, aby to dobre dopadlo. Jednocetny tehotenstvi bych si uzila asi vic.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 20. října 2022 13:29

Kan Já teď viděla třeba moc hezky fotky kamarádky na Instagramu. Jinak mě to nebere, je to na jedno brdo, ale neřekla bych že to každej sdílí, z mýho okruhu ani ne. 

Ja fotky nemám, ale štve mě to, slušelo mi to asi nejvíc jak kdy v životě, i se na mě docela chlapi dívali, mi to přišlo až divný, ale pak si jednou ke kamarádce přijela něco koupit nějaká těhotná ženská a nekomu to prostě může fakt slušet i to pokročilý těhotenství, cumeli jsme na ni všichni, manželé obzvlast. Měla jsem si ty fotky udelat normálně sama bez samba, teď to už bude jenom horší!!!:-D

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 20. října 2022 13:39

Karja Já mám pár fotek ze druhýho, tušila jsem, že bude poslední. Jsem za ně ráda, s nikým jiným než s mužem bych je nesdílela. A nemyslím si, že když se těhotná líbí chlapovi, že je divnej, když by se mu líbila Lounová kdykoli, tak tam bych asi zapochybovala

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 20. října 2022 13:51

mirajo Přesně:-D:-D Navíc ta fotka s tím koněm, asi by se Olga s koněm fotit neměla prostě. Nepovedlo se, snad si aspoň něco vydelala. 

Offline Řvousenka
1043 příspěvků moje polička 20. října 2022 14:12

Já jsem včera chytila na nějakým show čemsi na Primě, jak ta Lounová blabolila o tom, jak je těhotenství sexy. Proč musí být do prčic všechno furt sexy?To už chybí jen, aby bylo s.aní sexy a na titulce playboye bude nějaká taková Lounová vysedávat na hajzlu a špulit kačera.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 20. října 2022 14:14

Řvousenka snad bude i sexy porod! 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 20. října 2022 14:43

Malenge notna Ne, těhotná mi nevadí. To klíště z ní udělal fotograf a photoshop, na to byla moje reakce (neprohlížela jsem jiný fotky) a že nechápu jak něco takovýho daj na titulku pánského časopisu.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 20. října 2022 15:12

Tafotka s koněm je divná i proto,že ji postavili na stoleček a ještě vypadá, že se toho koně boji. 

Jinak je to strašný celičký celý.