Známe se osobně, dlouho....na této fotce je mu max 15 a byl neuvěřitelně krásné dítě....Všechny umělecké promo fotky se samozřejmě retušují, ale nepřijde mi tady nijak výrazně pozměněný, aspoň jak si ho jako dítě pamatuji....
VIP zjevy
Tady je mu cca 17, na koncertě s maminkou...mimochodem je to zpěvačka a klavíristka Alice Springs....

Lu Zaznamenala jsem popovou etapu Alice Springs a líbila se mi, a ona takhle zradila a věnuje se klavíru! Myslela jsem, že prostě tak vyskočila a zase někam šla mimo hudbu.
Karja U ní byl právě první klavír - vystudovala konzervatoř v Praze obor klavír a skladba. Zpívat začala později....Zvládá klasiku i jazz.
Tak ja vstoupím do stejne reky a dam sem jeste slecnu Olgu...protoze ona ty sexy smyslné kukuče proste jako fakt umi

stes takovou nálož si nezasloužíme.
To je tak ordinérní osoba... člověk by řek, že je to nabídka pro úchyly - některý prostitutky bejvaly nejžádanější když byly těhotný...
barbucha brrrr
Celá je brrr.
barbucha Výstižně slovo, ordinerni! Ano. Jak proběhl MP tema Norník, tak to jsem psala bakalarku nebo diplomku už možná, takže jsem oblast Norníka značně prozkoumala a těhotný jsou za vysokej příplatek!
Norník neznám, ale s těma těhotnejma jsem se to někde dočetla... pravděpodobně v nějaký historii povětrnejch ženštin ![]()
barbucha Prosim tě, to byl nějakej web tuším, kde splašit jakou paní na obštastnění, poměr cena výkon, dle krajů, všechno tam bylo! Tak tohle taky, aktuální, žádná historie:-D
Karja Já teď marně přemýšlím, jestli jsi Norník nějak zahrnula do své práce (v tom případě chci znát téma!), nebo jsi se jen potřebovala odreagovat. ![]()
Garfie já bych řekla, že to byla prokrastinace!
Materiálu tam bylo dost.
continuity Sákryš, škoda, ta práce by mě zajímala! ![]()
Garfie Jo, jsme blbá, měla jsem na to udělat nějakou analýzu, tam bylo kde co za kolik s kým....to by vydalo, jenže to by hrozilo, že by si to i někdo přečetl, což o své diplomce rozhodně nemůžu tvrdit:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY