nerolix U tohohle bych se bála, že zkonzumuje to dětské publikum.
VIP zjevy
Sweet Potato Nepřipadá mi slizce, takovej Oldřich Nový asi. Rozhalenku bych zapla teda. Basa tvrdí muziku!
Aranel Uplne jsem si u te fotky Olgy a kone vzpomnela, jak ve Vesnicce rika pan Pavek Otikovi: "Otiku, tys mel byt kun, ale na posledni chvili si to Panbuh rozmyslel."![]()
Luna ...a seš Olga Lounová. ![]()

Sweet Potato
tak Darina je teda drsná. Nechapu,ze nepozna smyslnej sexiiii pohled, prej zdrogovanej
Vy si možná pana Prachaře vykreslujete, že je úžasný táta, ale není a vždy to byl kokot. Neměla bych to říkat o otci dítěte, škoda, že se to nedá přetočit, ale prostě tohle není v pořádku.
Zdroj: https://www.extra.cz/agata-hanychova-v-slzach-za-tohle-mi-udela-obrovskou-scenu-ale-reknu-jaky-je-prachar-otec-2bd6a
Aká matka, taká Katka.
Tak pokud je pravda,ze je na dovoleny a holku ma na stridavce chuva, tak musim souhlasit vyjimecne s Aguš,že je kokot.
stes Ona si na to už někdy stěžovala, že si holku bere a pak jde na nějakou akci včetně Batulkové. Nechtela bzch takovéhle naschvály zažít a nechtěla bych být dítě co jezdí od mamy k chůvě, pokud je to pravda.
stes To jo. Ale taky tam říká, že ona by to mohla řešit, ale nechce. A holka tomu za chvíli už porozumí a číst si v novinách tohle od maminky o tatínkovi?
stes proč by holku nemohla mít pár dnů pro sebe jeho matka? Vnučka s babičkou. Statku styk nad střídavou péči je jak z minulého století.
Malvin mohla, co by ne. Z clanku jsem pochopila, ze to nebylo jednou a ze ji mela chuva, ne babička.Sweet Potato to co si casem deti o rodičich prectou nebo uvidi na netu,je strasny peklo...ty deti jsou chudaci, tohle mi sere,že si ti duševní mrzaci toto neuvedomuji
stes ono záleží, jak přesně to bylo. Pokud jí mají ve střídavé péči, tak ten týden, co je u tatínka/maminky, normálně pracují. Což u obou z nich klidně může znamenat, že mají i nějakou večerní akci a na ten večer povolají chůvu nebo babičku.
Evaeva jezis ja tohle vim...psala jsem, ze pokud je pravda, že v dobe střídavé péče je otec na dovolene a dite hlida chuva, opakuju pokud je pravda, co Hanychova tvrdi, pak ze otec kokot je...psala jsem reakci na tuto konkretni jeji stiznost. Pokud to tak je, trvam na tom,ze v tomto konkretnim pripade se zachoval jak kokot. Tento svuj nazor si prosim ponecham.
A Hanychova tohle video tocila pred svym synem, vim, ze to neni jeho tata, ale i tak mi to prislo dost nevhodny.
stes Ja s tebou souhlasim, vecerni akci chapu, dovolenou na Maledivach s pritelkyni ne, jeste kdyby byla mala u babicky, ale aby se o ni starala chuva?
"Vždy to byl kokot" Hmm.
Tak jestli má pravdu v tom, co píše, tak se on vážně chová jako idiot, ale Hanychová by si to mohla vyřešit za zavřenými dveřmi. Přijde mi, jako by neměla žádné kamarádky, kterým by to vysypala a má takový falešný pocit, že followeři jsou její přátelé, myslím že to se lidem stává.
Sweet Potato Nebývali oni zamlada nejlepší kamarádi? ![]()
Nevím, kam to dát, není to vip, ale tady se nejčastěji objevují ty fotoshopy.
Proč proboha musí být na upoutávce Českého rozhlasu, pozvánce na koncert pro rodiče a děti, hudebník předělaný do slizkého plastového Kena?
Tak tady se musím zastat. Na fotce je Indi Stivín, dnes dvacetiletý, ale tahle fotka je už pár let stará a on takto opravdu vypadal, žádná retuš, hrála jsem s ním....Za mě obdivuhodný hoch a obrovský talent!
Lu Jeho osobu vůbec nehodnotím, chraň bůh. Ale že ta fotka není upravovaná, nevěřím, vypadá strašně nepřirozeně. (A on za to určitě nemůže)
Edit: našla jsem si ho, na netu jsou fotky civilní i hodně upravené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY