ja jsem mrkla na kacenin instagram a to je uz nejaka diagnoza ne? ja jsem si naivne myslela, ze jsou vsem u pr... a oni zatim bojuji proti celemu svetu. Aha.
VIP zjevy

Pani Zemanová, nate kabelu zadáčo, stačí jenom abyste se vyfotila s Milošem a všema třema kusama najednou))
přes tu šílenou kabelu jsem ty zbylé dva kusy přehlídla, dokud jste nenapsala
to je trapný.
k tyhle fotce mel super komentar fejkovej ovcacek na facebooku:D
"Práci zapůjčených odborníků z leninova mauzolea nakonec pochválila i paní Ivana, která byla původně proti." ![]()
k tyhle fotce mel super komentar fejkovej ovcacek na facebooku:D
"Práci zapůjčených odborníků z leninova mauzolea nakonec pochválila i paní Ivana, která byla původně proti." ![]()
![]()
Však tato je taky z Ovčáčkova fb, ale já většinou nevím, který je který, resp. často doufám, že ten pravý je ten recesistický
ja teda toho pravyho pro zachovani dusevniho zdravi radsi vubec nesleduju :)
Ta je dobrá, ta se mi obvykle líbí...Kaira
Co se ti proboha na tom stvoření, co si říká Kaira
líbí?! Většinou vypadá jak od cirkusu, projev má jako retard... a tuhle, bůh mě netrestej, jsem ji zahlídla i v nějaký miniroli ve filmu - strašný to bylo!!
Hele jenom letmo z jejího IG, mně se to páčí, v televizi jsem jí naposled viděla v Životě na zánku před bratru dvaceti lety, tak nevim

prostě naše babi by řekla: strašák do zelí
a já už su asi blíž babi než mutzi:P
Mně se to nelíbí. Připadá mi, že všechny ty outfity našla v kontejneru - je to takový šmudloidní, a ona sama taky!
já ji viděla naživo jednou v Praze, měla sebou toho svýho ultrabožího roztomilýho pejska a vypadala fakt dobře, měla na sobě něco jednoduchýho, už si nepamatuju co teda, něco typu džíny a tričko, ale rozhodně nevypadala jako strašák do zelí.
Mně se outfity KH většinou taky líbí, z těch různých oficiálních akcí.
IG nemám, tak kde se fotí sama mě míjí.
Herrrrrgotttt!!!!!)))))))

Moh by mi někdo vysvětlit, co na tý Kristelový viděj? Dyk je to taková zapomenutelná nudná tuctovka... Leda by dobře vařila! ![]()
A úplně mimo téma, irituje mě za a) psaní česky bez diakritiky a za b) používání *ve sprostejch slovech. Jako když mapíše z*rd, každej ví, co to je, tak nechápu, proč to nenapíše celý, přijde si míň sprostej?
Já vím no, ale stejně mi to va..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí