Oblíbené boty zřejmě. Ale.. Au au.. ![]()

Oblíbené boty zřejmě. Ale.. Au au.. ![]()

Dadoo Moc auau
Kouklova vypadá vždycky tak umastene. Pisarovicova patří do jiného vlakna.

Tak Betty souhlasim,ze jsem ji sem taky obcas dala...mně přijde taková neapetitlich, na živo teda ještě vic. Jako šmudla.
Uááááá... to jí fakt neřekli, že když maj šaty záševky, že by bylo fajn posunout do nich i prsa? Že by "první dáma" mohla mít pasující spodní prádlo, když už nic?

andulka01 Hrozné, no. A v kytici ta Brassica? Mezi obyčejným lidem je to na podzim oblíbené, ale u ní bych se bála, že řeknou, zelí jak pro kozu. :D
andulka01 teda té paní vpravo vzadu se skoro bojim ![]()
andulka01 Na té fotce si najde každý něco, mě zaujal Vláďa M. s kabelkou.
Já zas koukám, jak freestylově drží kabelku paní prezidentová. ![]()
euridike Vono je to celý takovej freestyle:-D
A mě tedy včera zaujala tato fotka, ta póza i ten výraz... ![]()

euridike Kdo to je a proč vypadá jak panenka s vykloubenýma nohama?
To je modelka Candice Swanepoel, o níž v článku píšou, že - cituji "se v bikinách snad narodila". Přiznávám, že ta představa mě v doslovném pojetí pobavila. :))
euridike Čím déle se dívám, tím divněji to vypadá. Au au.
andulka01 Na té fotce si najde každý něco, mě zaujal Vláďa M. s kabelkou.
to je přece panska taška, jak by ti vysvětlil Joey ![]()
Sweet Potato od pupíku dolu je to hodně děsivé, čím dyl na to člověk kouká, tím je to horší. Jak polámana Barbie. Od pupíku nahoru oceňuji, ze na tom kostnatem skoro prusvitnem těle netrci dva hnusne obři melouny lezouci z podprsenkovych trojúhelníku.
Kan tak jsou "z lidu", zelí je asi ok? Kytice tak nějak padne k nositelce. Achjo ![]()
Tak ja vstoupím do stejne reky a dam sem jeste slecnu Olgu...protoze ona ty sexy smyslné kukuče proste jako fakt umi
Já ji chápu. Taky jsem to tak měla, furt nic nic a najednou jsem se jedno ráno nezapla do gatí. Sla jsem si koupit tehotensky, ale teda ten rozepnutej punt jsem trapně zakrývala trikem...
Všimla jsem si, že Havlová na IG komentuje každou (i relativně) mladou celebritu, jak jí to sluší a srdíčka atd., taková rádoby babička influencerek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.