RoSa to nebude funus, vidim kus pejska ![]()
VIP zjevy
Borhyova aka zpěvačka roku..![]()
Dlouho tu nic nebylo. Taky vám obě prý sestry, herečky připadají jak od kolotoče?
Ano.
Dadoo to je cely desny, amatérský zpěv, text, ty záběry strašný klišé, špatná práce s make-upem
Tulipe no ale dobrá práce s make-upem, to by vůbec přece nebyla L. B. ![]()
Dadoo To je tak sladké, až mě rozbolely zuby....hrůza.
Dadoo ježiš to je
strašný, strašný, strašný
Pinot Noir touché![]()
a mně se to líbí ![]()
Vánoce jsou kýč a cukroví a sladký písničky. Když se odpoutám od toho, že to je Borhyová, tak je to prostě fajná vánoční písnička s typicky vánočním klipem.
Dadoo ufff. Včera jsem pekla a zapomněla jsem na prsteny, náramek a mejkap, ó já nedbalá! A dneska jsem vstávala a taky jsem nebyla namalovaná, měla bych se nad sebou zamyslet.
Jinak teda pro mě to je takový až podivný vánoční kýč, fakt přetažené a přeslazené až hrůza.
Tak som si ten klip pustila. A nepohorsuje ma. Je to také milé, gýčové vianočné.
Za mě je ten klip přestřelený i na Vánoce.
Já dala asi 15 vteřin. Z tý barvy rtěnky a tymolínovýho úsměvu se mi pomalu hlava zamotala. Prostě přeslazeno, ale fest a to já nerada.
Dadoo Kokoska ono je to celý takový zajímavý - hned na začátku je vidět, že má náušnice, náramek i prsten. A když si vlasy prohrábne podruhé, nemá už nic. Asi kouzlo. A pak se obleče do něčeho bílého, navlékne zpátky šperky a použije růžovou rtěnku. Ale to bílé si při pečení umazala, tak se převlékne do červeného a k tomu si dá červenou rtěnku. No a večer má vystoupení, tak si obleče něco třpytivého, vymění náušnice a v pauzách mezi výstupy se převléká do domácího a pak zas zpátky ![]()
No to je hustý. Kdo ji maluje? Ty děti?:-D
SunEclipse to má docela hoňku s tím převlíkáním :)
Tak na vánoční Lucii Borhyovou mě napadá jediné...
Dadoo Kokoska ono je to celý takový zajímavý - hned na začátku je vidět, že má náušnice, náramek i prsten. A když si vlasy prohrábne podruhé, nemá už nic. Asi kouzlo. A pak se obleče do něčeho bílého, navlékne zpátky šperky a použije růžovou rtěnku. Ale to bílé si při pečení umazala, tak se převlékne do červeného a k tomu si dá červenou rtěnku. No a večer má vystoupení, tak si obleče něco třpytivého, vymění náušnice a v pauzách mezi výstupy se převléká do domácího a pak zas zpátky
Přiznej se, kolikrát sis to pustila? ![]()
Mě by zajímalo, jestli Š. Margita opravdu řekl, že v některých pasážích má Borhyová stejnou barvu hlasu jako Zagorová... ![]()
Jitka77 konečně jsem si Borhyovou pustila a ano, inspirace Kumštem je zjevná :))
edit: já to snad Belkovi pošlu, ať vidí, že ty jejich návody fungujou a používaj se
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY