bram To je boží článek! ![]()
VIP zjevy
bram že to ale bere statečně, blondýnka jedna krásná
škoda, že sa trblieta ako vianočná guľa, makeup nula bodov, inak ma jej vianočný gýč nepohoršuje, hoci tej presladenosti je tam fakt viac než dosť, to je pravda.
milacka Takové třebas Dolly Parton se může trblietat ak desať gulí, o mejkapu nemluvě, ale ZPÍVÁ!
Sweet Potato to je PANI speváčka, tej odpustíme všetko![]()
milacka Přesně tak. Za Jolene bych jí odpustila snad i sériovou vraždu.
Sweet Potato pieseň, ktorá nemôže chýbať ani na jednej mojej oslave. Milujem![]()
Sweet Potato Jolene ![]()
Sweet Potato Dolly Je cela bozi!! Chci na koncert uz dlouho
Kokoska Jediná další verze Jolene, která se mi taky líbí, je od Miley Cyrus.
A pak teda ještě od jedné mojí kamarádky s úžasným altem. S kytarou a česky.
Sweet Potato Ony to nekde zpivaly i spolu, Miley a Dolly. A dlouho jsem nevedela, ze je to vlastne dost smutna pisnicka.
Kokoska ...please don't take him just because you can.
Ten duet je taky parádní.
Sweet Potato Připojuji se k obdivovatelkám Dolly Parton, kolikrát jsem nad tím přemýšlela, že vystrčený prsa, sexy oblečky, líčení, vyčesané účesy, plastiky, třpyt a lesk mě na ní vlastně vůbec nevadí, protože jsou součástí té její šílené energie a drivu.
Isca Plus bych řekla, že ten styl, ve kterém zamrzla, je v USA mnohem rozšířenější, než si myslíme.
Sweet Potato JJ, to bylo moje velký překvapení v devadesátkách, když jsem zjistila, že americká country hudba se v té době neprezentovala ve flanelkách a džínech, ale v bílých oblečcích a kloboucích se třpytkama ![]()
Isca Ony taky tyhle starý face lifty vypadají totiž mnohem líp, než ty dnešní metody.
0zero7 999 Rudy Linka má nejen obrovské charisma, ale taky super chalupu
Divam se na Netflix dokument o Harrym a Meghan. Uz jste to videly?
Já zírám, že Dolly Parton tady má takovejch fanoušků! Mně se zdála vždycky jako strašnej zjev (mimo to mám country zakázaný od lékaře
).
Ale je fakt jak píše Sweet Potato , amíci jsou v tomhle prostě zvláštní, co se vkusu týče, a Dolly je v tom úplně typická...
Ovšem tohle je děs a hrůza. Jednak nechápu co koho pudí nechat se fotit na nemocničním lůžku v posledním tažení, a věšet to na internety... a vyjádření toho giganta ducha mi přivodilo lehkou nevolnost:
„jak mám dětem říct, že nebudou Vánoce, protože nepůjdu a nezmlátím toho oponenta? Já ho zmlátím a dětem udělám krásné Vánoce. Můžou si říct, co chtějí. Chcete letět do Dubaje? Poletíme do Dubaje.“
TVL zmlátím ho a budem mít krásný vánoce, se pominu! (kromě toho se mi líbí, jak je pro tuhle sortu lidí ta věčná Dubaj synonymem naprostýho luxusu)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY