VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
44905 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:03

Candance Ne, nemám Netflix, ale čtu si tu články o tom na netu a přijde mi to z nich takový asi ubohý a trochu trapný? Asi tak. Ale neviděla jsem to. Doufám, že to tu pořádně proberete. 

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:12

Candance já to asi nechci vidět, připadá mi to z jejich strany takové ubohé.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:23

Candance Já ne a vzhledem k tomu, že nestíhám sledovat ani věci, který by mě opravdu zajímaly, tak asi ani nebudu. Ale ráda si tu o tom přečtu

Zatím jsem o tom jen četla články a z toho mi vychází Megan jako naprostá kráva.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:29

Ja se jeste divam. Na jednu stranu je lituju a na druhe mi prijdou dost trapni a uplakani.

Protoze chci soukromi, natocim dokument o vsem. Nelibi se mi, jak vsechno pomlouvaji, stezuji si a placou. 

Nejak se Harry neuvedomil, ze kralovska rodina mu platila cely jeho luxusni zivot a bez nej by asi nebyl Meghanin muz.

Jak pomlouvaji zasnubni rozhovor a ze se Kate nechtela obejmout. To nechci ani ja a to je spatne? Meghan se prezentuje jako nova Diana a vubec ji dost vyuzivaji v celem dokumentu.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:29

Ale je to docela nuda, jen stezovani a stezovani 

Offline stes
9430 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:31

Ignis já si to o ní myslím tak nějak od začátku, viděla pohádkový život bez osobní "oběti ". Vypočítává mrcha. Veškeré výstupy jen dokazují, že je....chtěla být mimo dosah médií a nedělá přitom nic jiného,než že do nich leze. On je úplně mimo mísu. Na dokument koukat nebudu, protože by mi nich bylo blivno. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:31

Candance Nevidela, ale preletela som pár článkov a komentárov a príde mi zbytočné to pozerať. Stále viac menej točia o tom istom. A príde mi to trochu neúctivé k Harryho rodine, veď len pred pár mesiacmi zomrela kráľovná. 

Offline stes
9430 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:32
Reakce na barbucha:

Ovšem tohle je děs a hrůza. Jednak nechápu co koho pudí nechat se fotit na nemocničním lůžku v posledním tažení, a věšet to na internety... a vyjádření toho giganta ducha mi přivodilo lehkou nevolnost:

„jak mám dětem říct, že nebudou Vánoce, protože nepůjdu a nezmlátím toho oponenta? Já ho zmlátím a dětem udělám krásné Vánoce. Můžou si říct, co chtějí. Chcete letět do Dubaje? Poletíme do Dubaje.“

TVL zmlátím ho a budem mít krásný vánoce, se pominu! (kromě toho se mi líbí, jak je pro tuhle sortu lidí ta věčná Dubaj synonymem naprostýho luxusu)

chudé vánoce u Vémolů

​dobrá výchova je základ.....je to prostě hovado,no. Jo ta Dubaj ,to sedi

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:47

Candance To jsem četla někde na Super. Meghan si stěžuje, že jsou v královské rodině chladní a nechtěli se s ni obejmout. Říkala jsem si, proč? To je nějaké objímací pravidlo? Mě by ani nenapadlo se s někým objímat.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:49

stesmam uplne stejny nazor. Videla se dulezita a zjistila, ze slava a penize maji prisna pravidla a ona si nemuze delat, co chce. A ted si dela, co chce.

Kdyby chtela, tak ziji v Kalifornii a nevytahuji porad, co jim kdo rekl.

Sami se tam ukazuji jako pokrytci. Shazuji Brity a cele usporadani, protoze pravidla a Americanka to nechape prijde ji to divne.

Harry definitivne potrebuje terapii. Shazuje celou rodinu. Celou

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:50

brrrprotoze ona je Americanka a u nich je to normalni. Taky to nemam rada a nejsem ani Britka.

Offline Karja
44905 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:52

brrr Viď, jako třeba že by ségra přišla s novým partnerem a já hned na něj vlitla ,,pod sem za mnou ty kluku jeden,,:-D  

Offline Karja
44905 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:54

Candance No shazuje hlavně sám sebe. Kdyby udělal nějaké jedno tiskové prohlášení a tím by to haslo. Takhle se v tom furt vrtá, tu ženskou za sebou, dělají z toho reality show. 

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:55

Karja tak tak, ja kralovskou rodinu plne chapu, ze zbytek nekomentuje NIC. Co taky porad komentovat, ze? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:57

Karja lidi udelaji horsi veci za daleko min penez a zatohle pry 2miliardy....

Ja to vcera videla a nijak me to neurazi,Megan asi je vypocitava,ale H je sympatak,ale je fakt,ze ja nejsem zadna kralovska fanynka.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:10

Tak videla ty 3 dily. Vsichni jim ublizuji, krome Meganiny mamy. 

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:18

Karja Přesně, vůbec si to představit.

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:32
Reakce na brrr:

Candance já to asi nechci vidět, připadá mi to z jejich strany takové ubohé.

​Taky mě ani nenapadne to sledovat.

Mám na ni názor jako stes a to od samýho začátku - jak si vzpomínám, sklidila jsem za to tady docela nevoli, nařčení z rasismu incl.

Což nepřekvapuje, jakákoliv kritika se vždycky přičte tomu, i kdyby se týkala velikosti bot. A Meghan, resp. její skuhrání a obviňování z téhož jest toho důkazem. Lidi ji nemají rádi ne proto, že je protivná, sebestředná a chamtivá důra, ale protože jsou všichni do jednoho rasýsti! 

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:43

barbucha hele, ja jsem slepa ale dokud to nezacali resit, ja jsem si nevsimla, ze je misenka. Navic ona je vic bila nez cerna. A taky ji nemam rada. Mne je jen lito Harryho. On je trouba 

Ale ja jsem na to slepa. Ja ani u nekterych Romu nepoznam, ze jsou tmavsi. Mam kamaradku a ta vypada, jak misenka a je to Moravacka jak poleno. Jen ma tmavsi geny. Vlastne i jedna moje dcera by se treba nekde v Mexiku ztratila

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:44

A nejvic me na nich stve, ze nevyuzivaji svuj potencial na neco uzitecneho. A ceny za antirasismus nepomuzou, o tu se zaslouzili plakanim, jak jsou na ne zli. A cena za ekologii to nebude taky, kdyz pro ni leteli soukromym tryskacem pitomci