VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 18:12

notna Já vůbec nechápu, proč se ty polokošila vyrábějí. Kolikrát to má i fakt pěknej chlap, bleděmodrou, jak řidič ČSAD nebo dobrovolnej hasič při slavnosti. Hrůza.

Offline notna
9533 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 18:22

Kan Můj muž v létě nosí košile s krátkým rukávem hodně. Já jejich existenci chápu. I se mi to na mém muži líbí víc než trička. Ale nosí to k džínům, pláťěným kalhotům apod.  

Online Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:43

Kan nejsou určeny do obleku, ale proč by neměly existovat? 

Offline clothilde
2063 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:45
Offline 999
19894 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 21:03

Pinot Noir Pro mě teda taky hrůza. Už se tady dlouho nic neohrnovalo, ale na chlapovi nejlíp v létě vypadá košile s ohrnutými rukávy. A není to jen tak, synovec vzpomíná, jak od mého muže dostal v dospívání několik zásadních rad do života a kurz, jak ohrnout rukávy yu košile :-).

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 22:04

Pinot Noir Já to taky nemám ráda a ani na ženských teda. Ale jsem naočkována tady odsud, to je jasný! Myslím, že u chlapa to zastoupí skvělé polotriko, i když možná do horka jsou ty košile asi lehčí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2022 22:07

999 Karja jojo, je to asi jako když si já vezmu kraťasydo horka asi dobrý, ale muž starší deseti let v tom nevypadá dobře

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 22:10

Evaeva To nechápu s těma kratasama, to vůbec není vhodný primer ať už v tom mas nohy jakékoliv:-D. Kraťasy jsou dobrý, normální kus oděvu, ale tyhle polokošile nesluší nikomu. 

Offline Tak Betty
6195 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 22:11

Košile s krátkým rukávem na chlapech je blbě.  A polotriko jedině na golf.

Online Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 22:46

999 mně se na mém muži líbí i tílko, nad kterým se tu hromadně zvrací, tak to asi nejsem schopná posoudit. Jen mi připadá nefér, že ženské můžou chodit polonahé, ale chlap by měl mít dlouhé nohavice i rukávy za každého počasí. Já bych v létě v košili s ohrnutými rukávy zdechla, s prominutím. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 23:20

Ja mam rada takovy ty hipstersky divoky havajsky kosile(s kratkym rukavem) ke kratasum. To mi prijde cool. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2022 23:21

Karja jako máš pravdu. Chtěla jsem tím říct, že chápu, že si jí někdo oblékne v horku, ale slušet mu nebude.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 23:23

Podle mne záleží i na materiálu. Té košile teda!  

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 23:37

Sweet Potato 

IMHO na materiálu uvnitř košile záleží neméně!

Offline 999
19894 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 23:39

Pinot Noir Tak dlouhé rukávy automaticky neznamenají pařit se. Já když někde ve vedrech lezu po památkách, tak chodím taky v dlouhých rukávech. Samozřejmě v lehoučké bavlně, lnu nebo hedvábí. 
A ty pánské letní košile jsou taky z tenkých přírodních materiálů.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 06:46
Reakce na Pinot Noir:

999 mně se na mém muži líbí i tílko, nad kterým se tu hromadně zvrací, tak to asi nejsem schopná posoudit. Jen mi připadá nefér, že ženské můžou chodit polonahé, ale chlap by měl mít dlouhé nohavice i rukávy za každého počasí. Já bych v létě v košili s ohrnutými rukávy zdechla, s prominutím. 

Mně se na mém muži košile s krátkým rukávem taky líbí, s plátěnýma kraťasama je to v létě ideální, stejně tak mám ráda na chlapech i polotrička, tadyto posmívání, že to nesluší nikomu nad 10 let apod. vůbec nechápu. Ale já módě nerozumím, já jsem tým silonky

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 08:04

Mně se víc líbí ohrnutý rukávy, než košile s krátkým, ale nikomu je neberu..polo trika mi taky neva, spíš se mi fakt hodněnelíbí, když nosej zvednutej ten límeček..to je zvláštní

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 08:36

Já teda beru košile s krátkým rukávem jako svůj příspěvek udržitelnosti, protože je muži vyrábím z košil s dlouhým rukávem, kterým se prodřely lokty ;) Ale teda on nosí víceméně samé barevné volnočasové a mně se na něm líbí víc než trička.

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 08:39
Reakce na Pinot Noir:

. Jen mi připadá nefér, že ženské můžou chodit polonahé, ale chlap by měl mít dlouhé nohavice i rukávy za každého počasí. Já bych v létě v košili s ohrnutými rukávy zdechla, s prominutím. 

​má to taky další výborný dopad a to, že v létě je pak v kancelářích 18 stupňů, protože je těm chlapem v dlouhých kalhotách a oblecích vedro. A když je člověk jediná žena v týmu, těžko čekat, že se mu ostatní přizpůsobí. Je to už dávno, ale byly roky, kdy jsem vůbec letní šatník neměla. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 09:35

continuity můj muž má v létě v práci schovaný svetr a ponožky. Jeho kolegové jezdí autem, takže jsou nonstop pod klimatizací