Sweet Potato Hotovej Bohus Matus ten jeji pritel! ![]()
VIP zjevy
Sweet Potato eeeee.... "Já respektuju soukromí Kordulky. Nikdo by si nepřál, aby jeho maminka komentovala cokoliv okolo milostného života svého dítěte. Já to respektuju, a proto se k tomu nechci nijak vyjadřovat," Tak jistě ![]()
barbucha jo ![]()
A mame tu novy trailer od M+H.
Candance Na co?
barbuchahurá, to budou Vánoce, nas..li jsem plno lidí, ještě dost nám to žere, prachy se valí, plánujeme 2. -8. sérii, jupíjupí![]()
Tohle je celkem zajímavé.
Ale jinak už radši popojedem, ne?
Sweet Potato za me je to uz uzavrena zalezitost.A diky za odemknuti,ale nebudu se tam prihlasovat.:-)
Sweet Potato Tak já nechci sice nová prsíčka, ale něco by se našlo. Asi to přepošlu šéfové![]()
Sweet Potato Ja jsem mozna naivni, ale prijde mi to od ni hezky, ze takhle splnila sen svy zamestnankyni. Muj tata misto vanocnich odmen dostal kapra :-D.
Vari co by taky tvuj tata delal s takovou poukazkou?
Vari Mně to prijde, že je to takovy promo.
Byla jsem dneska na pohřbu a troufnu si říct, že u nás na periferii byli lidé oblečeni líp než ti na Trojanově pohřbu. To se už v Praze nenosí kabáty?
brrr Z jedněch kotěhůlek pocházím, v jiných kotěhůlkách bydlím. A pohřby a svatby v nich taky mají lepší úroveň než kolikrát vidím na bulváru u celebrit. I když teda v létě u pánů je košil s krátkým rukávem k obleku požehnaně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY