Kokoska Natalie je dobre prodejny zbozi, coz? Matinka si uz mne ruce.
VIP zjevy
Kokoska jako, kdyby aspoň ten zadek byl nějaký výstavní... ![]()
Pavlena a tak ja bych ho celkem brala ![]()
Teda , s prepáčením, ale krásny, naozaj výstavný kus - ani nemôžem povedať,že zadok, bol to zadoček - som videla včera v divadle. Vysoká černoška, skôr štíhla ako hubená, ale pritom mala všetko, čo žena chce mať. Oblečené mala čierne koženkové upnuté nohavice a nejaký čierny čipkový top - a ja som sa musela brániť, aby som ten jej pevný, vysoko posadený, drobný zadok neokukovala nejako nevhodne . O fotení ani nehovoriac . Nielen, že vyzerala, ako vyzerala, ale neviem ako to dokázala, ale nepôsobila vôbec vulgárne, aj keď bolo vidieť, že si je svojho vzhľadu vedomá .
Rok 2022 končí tou najúžasnejšou správou
A najdôležitejšou ![]()
Nene ![]()
pecka haf
pecka Při čtení jsem trochu čekala, že ta těhotná je sama Žilková ![]()
Kynychová už taky neví, co by
Sweet Potato Tak tu bych nepoznala. A teplý bublinky jsou hnusný!
Sweet Potato ona je mistr v prezentovani nevhodných póz.
Ignis Já taky... No ale klikla jsem si do českých zdrojů a dočetla se, že naděje má hluboké dno
wtf??!
Aranel zřejmě se paní Veronice nějak do asociací připletla Pandořina skříňka ![]()
Aranel Ona kdysi hrála ve filmu Jaromila Jireše Naděje má hluboké dno mladou holku - sirotka, která má pokročilou rakovinu vaječníků. Mimochodem ten film byl hodně smutnej, hrál tam tehdy úplně mladinkej Trojan kluka, kterej jezdil do nemocnice za babičkou a s ní se tam seznámil a randili spolu i přes odpor jeho rodičů. Jestli si dobře pamatuju, skončilo to blbě.
Řvousenka Vida, to jsem netušila. Nicméně ta věta mi nedává smysl ani nadále ![]()
Pry uzasny retro uces! Ja myslela, ze si nestihla umyt hlavu.

Tak ig Kynychové tu fotkuve vaně smazal - prý na ni "někdo žaloval".
Kokoska
Sweet Potato Kynychové leze už léta na mozek stárnutí a ego
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY